Απήγαγε το μόλις 5 μηνών ανηψάκι της!

Θρίλερ, ευτυχώς με αίσιο τέλος, είχε η απαγωγή ενός νεογέννητου από το σπίτι του. Το μωρό ήταν μόλις 5 ημερών, όταν η 31χρονη θεία του το άρπαξε από την κρεβατοκάμαρα της μητέρας του.

Απήγαγε το μόλις 5 μηνών ανηψάκι της!
1'

Η γυναίκα πήρε το νεογέννητο και προσπάθησε να διαφύγει καλύπτοντας τα ίχνη της. Είχε μάλιστα «πλάσει» ολόκληρη ιστορία, διαδίδοντας και μέσω facebook ότι είναι έγκυος, ενώ στο αυτοκίνητό της βρέθηκε μία «ψεύτικη κοιλιά». Στο status της είχε μάλιστα γράψει πως γέννησε στις 5 Φεβρουαρίου.

Η 31χρονη τα είχε σκηνοθετήσει όλα, για την απαγωγή του μωρού. Η γυναίκα οδήγησε 180 μίλια, με σκοπό να περάσει στην Iowa.

Οι γονείς είχαν αφήσει το μωρό στην γιαγιά, κι όταν εκείνη ξύπνησε και το είδε στην κούνια κάλεσε την αστυνομία. Η γυναίκα που ήξερε την ώρα που η μητέρα της θα ξυπνούσε τηλεφώνησε στο σπίτι και μίλησε στους αστυνομικούς που είχαν ήδη φτάσει εκεί. ‘Εκανε φυσικά την ανήξερη και υποστήριξε ότι η μητέρα του μωρού μαζί με τον φίλο της είχαν σκοπό να μετακομίσουν στο Denver παίρνοντας μαζί τους το νεογέννητο...

Ο αστυνομικός όμως υποψιάστηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και κλείνοντας το τηλέφωνο άρχισε να ερευνά το θέμα.

Μην μπορώντας να ολοκληρώσει το σχέδιο της, επέστρεψε και άφησε το βρέφος σε ένα βενζινάδικο, 500 μέτρα από το σπίτι του.

Ευτυχώς το μωρό βρέθηκε καλά στην υγεία του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή