Επιστροφή από το θάνατο: Άνθρωποι που επέστρεψαν από τον «άλλο κόσμο»

Από τον άνθρωπο που ξύπνησε μέσα στη σακούλα που μπαίνουν οι νεκροί μέχρι το κοριτσάκι από τις Φιλιππίνες που τελικά πέθανε

Επιστροφή από το θάνατο: Άνθρωποι που επέστρεψαν από τον «άλλο κόσμο»
4'

Η απίστευτη στιγμή που το 3χρονο κοριτσάκι ξύπνησε κατά τις προετοιμασίες για την κηδεία της δεν είναι η πρώτη φορά που ένας πεθαμένος επιστρέφει στη ζωή.

Το μικρό κορίτσι που «πέθανε» το Σάββατο ανακαλύφθηκε ότι είναι ζωντανό όταν ένας γείτονας άνοιξε το καπάκι από το φέρετρο και είδε το παιδί να κινείται.

Αυτό όμως δεν είναι το πρώτο θαύμα που έχει συμβεί.

1ον) Νεκρός ξυπνά την ώρα που ο κόσμος βρίσκεται πάνω από το φέρετρό του

kis2

Τον Μάιο του περασμένου έτους ένας 34χρονος , «πέθανε», μετά από μακρά ασθένεια στο σπίτι του, στη Ζιμπάμπουε .

Την ώρα που το αφεντικό του ήθελε να αποτίσει ύστατο φόρο τιμής στο κηδεία του, είδε ότι κινείται, δίνοντας στους πενθούντες την τρομάρα της ζωής τους.

Ο άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη για δύο ημέρες.

Ο ίδιος δήλωσε ότι του δόθηκε μία ακόμα ευκαιρία.

2ον) Ξύπνησε λίγο πριν τον... ταριχεύσουν!

kis3

Ο Walter Williams κηρύχθηκε νεκρός από τον ιατροδικαστή στο Μισισίπι των Ηνωμένων Πολιτειών το Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους.

Ο 78χρονος μεταφέρθηκε στο σπίτι, όπου οι εργαζόμενοι ετοιμάστηκαν να βαλσαμώσουν το σώμα του. Εκείνος όμως άρχισε να κλωτσάει τα πόδια μέσα από την ειδική τσάντα που μπαίνουν οι νεκροί.

Ο ιατροδικαστής είπε ότι είχε σφυγμό αλλά δεν βρήκε κανένα καρδιακό παλμό.

Είπε ότι υπάρχουν υπόνοιες ο βηματοδότης του να είχε πιθανόν σταματήσει για ένα σύντομο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια να ξεκίνησε και πάλι.

Ο κ. Williams έσπευσε πίσω στο νοσοκομείο αλλά δύο εβδομάδες αργότερα απεβίωσε στο σπίτι του.

3ον) Μωρό αρχίζει να κλαίει λίγο πριν το αποτεφρώσουν!

kis4

Ένα μωρό άρχισε να κλαίει λίγο πριν οι γονείς του προχωρήσουν στην αποτέφρωσή του τον περασμένο Νοέμβριο. Οι αρχές στην Κίνα είχε εκδόσει πιστοποιητικό θανάτου δύο ημέρες νωρίτερα για το αγόρι, που ήταν μικρότερο από ένα μήνα.

Το μωρό είχε αναπνευστικά προβλήματα από τη γέννησή του και οι γονείς του είχαν συμφωνήσει να τερματίσουν τη θεραπεία του. Το μωράκι τελικά επέζησε.

4ον) Αγόρι ξυπνάει στην κηδεία του και ζητάει νερό!

kis5

Ένα «νεκρό» αγόρι σηκώθηκε από το φέρετρό του, λίγο πριν την κηδεία του και ζήτησε ένα ποτήρι νερό - μέχρι να πεθάνει και πάλι μετά από λίγα λεπτά.

Το δίχρονο παιδί τρόμαξε τους συγγενείς του οι οποίοι ήξεραν από τους γιατρούς ότι δεν μπορούσε να επανέλθει στη ζωή αφού έπασχε από βαριά πνευμονία.

Αυτός χαμογέλασε, κοίταξε γύρω, ήπιε το νερό του και στη συνέχεια ξάπλωσε πίσω στο φέρετρό του τον Ιούνιο του 2012.

Ο μπαμπάς του τον μετέφερε στο νοσοκομείο στη Βραζιλία. Όμως, οι γιατροί, που είχαν μείνει άναυδοι με το τι συνέβη, επιβεβαίωσαν ότι ήταν πράγματι νεκρός.

5ον) Αιγύπτιος ξύπνησε την ώρα της κηδείας της!

kis6

Ο 28χρονος σερβοτόρος υπέστη έμφραγμα την ώρα που εργαζόταν το Μάιο του 2012. Όπως συνηθίζεται στην ισλαμική παράδοση, το σώμα πρέπει να πλυθεί και να προετοιμαστεί πριν την ταφή.

Οι συγγενείς όμως διαπίστωσαν ότι ήταν ακόμα ζεστός. Η μητέρα του κατάφερε να τον ξυπνήσει ενώ η ίδια λιποθύμησε όταν της μίλησε ο γιος της. Η κηδεία μετατράπηκε σε γλέντι!

6ον) Κινέζα βγήκε από το φέρετρό της έξι μέρες μετά την ταφή της.

kis7

Τον Απρίλιο του περασμένου έτους, η 95χρονη γυναίκα από την Κίνα τρόμαξε τους γείτονες με την αναρρίχηση της από το φέρετρό έξι ημέρες μετά που «πέθανε».

Την είχαν βρει οι γείτονες νεκρή στο κρεβάτι της 15 μέρες μετά το θάνατο της, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Η γυναίκα κρατήθηκε σε ένα φέρετρο στο σπίτι ενός γείτονα, αλλά την ημέρα πριν από την κηδεία, βρέθηκε πίσω στην... κουζίνα της!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή