Σκύλος εξελέγη δήμαρχος!

Εκλογές είχε η μικρή πόλη Cormorant της Minnesota και ήταν ανοικτές για όλους.
2'

Το αποτέλεσμα των εκλογών εξέπληξε όλο τον κόσμο, εκτός από τους κατοίκους της περιοχής, που βρήκαν το αποτέλεσμα απολύτως φυσιολογικό.

Αυτή η ιστορία που θα διαβάσετε είναι 100% αληθινή και ξεπερνά κάθε φαντασία. Ο νέος δήμαρχος της περιοχής,λοιπόν, θα είναι ένας σκύλος!

Το αποτέλεσμα των εκλογών βγήκε την περασμένη Πέμπτη και τις περισσότερες ψήφους έλαβε ο Duke, ο αδέσποτος σκύλος που όλοι στην περιοχή λατρεύουν.

Βέβαια, οι κάτοικοι δεν είναι και πολλοί... μόλις 12, όμως ο δεύτερος υποψήφιος δεν πήρε ούτε τις μισές ψήφους από όσες πήρε ο Duke.

Δεν έκανε κάποια προεκλογική εκστρατεία, απλά εξελέγη. Το όνομά του έπεσε στο τραπέζι τυχαία, όμως εκείνον επέλεξαν τελικά.

Οι εκλογές διήρκεσαν πέντε εβδομάδες και για να λάβει κανείς μέρος έπρεπε να πληρώσει το αντίτιμο συμμετοχής του ενός δολαρίου. Φυσικά όλοι το έδωσαν, αφού στόχος ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για έναν έρανο.

"Όλοι τον ξέρουν. Είναι ένας αδέσποτος σκύλος, που όσοι ζουν στην πόλη αγαπούν, και τακτικός πελάτης της παμπ της πόλης", είπε η Tammy Oderarrd, κάτοικος της Cormorant.

Ο τυχερός Duke, που σήμερα είναι επτά χρονών, όταν βγήκαν τα αποτελέσματα οδηγήθηκε σε ένα σαλόνι ομορφιάς για ζώα. Χρειάστηκαν περίπου πέντε ώρες καλλωπισμού και νέα "ρούχα" για να παρουσιαστεί στους συμπολίτες του.

Πλέον φορά στον λαιμό μια ριγέ ερυθρόλευκη κορδέλα, ενώ θα λαμβάνει και ετήσιο μισθό, ανάλογο της θέσης του, για τις υπηρεσίες που θα παρέχει στην πόλη. Ποιος θα είναι αυτός; Όσες κροκέτες χρειαστεί για ένα έτος. Ο μισθός αυτός ήταν ευγενική χορηγία ενός τοπικού καταστήματος για κατοικίδια.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στον αέρα - Ο πιλότος αποκοιμήθηκε