Η "μάγισσα" θα κοστίσει στη Γερουσία;

Καθώς οι αμερικανικές ενδιάμεσες εκλογές βρίσκονται σε εξέλιξη, ένα είναι το πρόσωπο στο οποίο θα επικεντρωθούν τα βλέμματα...

1'

Καθώς οι αμερικανικές ενδιάμεσες εκλογές βρίσκονται σε εξέλιξη, ένα είναι το πρόσωπο στο οποίο θα επικεντρωθούν τα βλέμματα, αν επαληθευτεί ένα από τα εκλογικά σενάρια.

Ο λόγος για την υποψήφια των Ρεπουμπλικανών, Christine O’Donnell, στην πολιτεία του Ντελαγουέρ, η οποία θεωρείται απίθανο να βρει το δρόμο της προς τη Γερουσία των ΗΠΑ.

Το απίστευτο εκλογικό ταξίδι της Christine θα μείνει σε πολλούς αξέχαστο, ξεκινώντας από το γεγονός ότι είναι το αγαπημένο παιδί του υπερσυντηρητικού και αμφιλεγόμενου κινήματος Tea Party, με επικεφαλής τη Σάρα Πέιλιν. Η Christine στα νιάτα της υπήρξε μάγισσα-σατανίστρια, μετά ξαναβρήκε το δρόμο της Καθολικής Εκκλησίας, μέχρι να καταλήξει Αναγεννημένη Χριστιανή.

Το όνομά της έχει μονοπωλήσει την αμερικανική μπλογκόσφαιρα, με τις απόψεις της να ανακυκλώνονται συνεχώς. Μάθαμε ότι θεωρεί τον αυνανισμό μοιχεία, ότι οι πάσχοντες από AIDS το προκάλεσαν οι ίδιοι στον εαυτό τους, καθώς και για την έκρηξή της κατά επιστημόνων που έχουν δημιουργήσει ποντίκια με ανθρώπινους εγκεφάλους!

Οι Ρεπουμπλικάνοι αναμένεται να «σαρώσουν» στις εκλογές και προσβλέπουν στο να πάρουν το συσχετισμό από τους Δημοκρατικούς στην Γερουσία. Η προβλεπόμενη ήττα της «μάγισσας» υπάρχει περίπτωση να τους στερήσει τη μια έδρα που θα τους εξασφάλιζε την πλειοψηφία. Τότε, τα νέα θα είναι πολύ κακά για τους Ρεπουμπλικάνους, η O’Donnell όμως θα μείνει στην ιστορία με αυτό τον τρόπο, γιατί κανείς δεν πρόκειται να την ξεχάσει!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή