Ισραηλινός αστυνομικός μεταμφιέστηκε σε έγκυο για να συλλάβει Παλαιστίνιο σε νοσοκομείο (video)

Νέες μεθόδους σύλληψης φαίνεται ότι υιοθετούν οι ισραηλινές δυνάμεις προκειμένου να προβούν στη σύλληψη Παλαιστίνιων.

Ισραηλινός αστυνομικός μεταμφιέστηκε σε έγκυο για να συλλάβει Παλαιστίνιο σε νοσοκομείο (video)
1'

Σε βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και ήρθε σήμερα στο «φως» της δημοσιότητας, εμφανίζονται αστυνομικοί των ισραηλινών δυνάμεων να εισέρχονται σε ένα νοσοκομείο ως «οικογένεια» με έναν εκ των οποίων να παριστάνει την ετοιμόγεννη γυναίκα...

Από την «εισβολή» των μεταμφιεσμένων Ισραηλινών στο νοσοκομείο, οι οποίοι προσπαθούσαν να εντοπίσουν έναν ύποπτο (Παλαιστίνιο) για επίθεση με μαχαίρι, σκοτώθηκε ένας άνδρας.

Σε βίντεο που καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα του νοσοκομείου στη Χεβρώνα της Δυτικής Όχθης, αποτυπώνεται η έφοδος των ενόπλων (διακρίνεται και η φιγούρα του αστυνομικού που φοράει ψεύτικη κοιλιά), οι οποίοι αναζητούν τον 20χρονο Αζάμ Σαλαλντέχ.

Ωστόσο, η αναζήτηση είχε άσχημη τροπή, καθώς οι Ισραηλινοί στην προσπάθεια τους να συλλάβουν τον 20χρονο, πυροβόλησαν και σκότωσαν τον ξάδελφό του που φέρεται να τους επιτέθηκε.

Ο αδελφός του τραυματία που κοιμόταν δίπλα στον 20χρονο δήλωσε ότι οι αστυνομικοί τον έδεσαν στο κρεβάτι και ότι ο ξάδερφός του που βρήκε τραγικό θάνατο κατά την είσοδο των Ισραηλινών απλά βρισκόταν στο μπάνιο και δεν τους επιτέθηκε.

Από την πλευρά τους οι Ισραηλινοί υποστηρίζουν ότι τον σκότωσαν, καθώς προσπάθησε να τους επιτεθεί.
Ο διευθυντής του νοσοκομείου κάνει λόγο για ειδεχθές έγκλημα που παραβιάζει το διεθνές δίκαιο.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή