Συγχαρητήρια στη Νορβηγική αστυνομία

Ο υπουργός Δικαιοσύνης της Νορβηγίας έδωσε συγχαρητήρια στην αστυνομία της χώρας για τον τρόπο που χειρίστηκε τη διπλή επίθεση στη χώρα που στοίχισε τη ζωή...

1'

Ο υπουργός Δικαιοσύνης της Νορβηγίας έδωσε συγχαρητήρια στην αστυνομία της χώρας για τον τρόπο που χειρίστηκε τη διπλή επίθεση στη χώρα που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 76 ανθρώπους, παρά τις σφοδρές επικρίσεις που δέχθηκε ότι καθυστέρησε να αντιδράσει.


«Δράττομαι της ευκαιρίας για να ευχαριστήσω την αστυνομία του Όσλο, την αστυνομία άλλων περιοχών και άλλα εξειδικευμένα όργανα για το φανταστικό τους έργο», δήλωσε ο Κνουτ Στόρμπεργκετ μετά τις συνομιλίες που είχε με τον αρχηγό της αστυνομίας του Όσλο.

« Είναι άνθρωποι που εργάστηκαν πολύ περισσότερο απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς από οποιονδήποτε, είναι άνθρωποι που ήταν σε διακοπές που ήλθαν εθελοντικά από όλη τη Νορβηγίa», τόνισε.

Πέραν της κινητοποίησης ενός μεγάλου αριθμού αστυνομικών, ο υπουργός εξήρε την «ποιότητα» της εργασίας τους, επικαλούμενος κυρίως «τους άνδρες και τις γυναίκες αστυνομικούς» για την αποκατάσταση της «ασφάλειας» και της «ομαλότητας» μετά τις επιθέσεις.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή