Nέα Ζηλανδία: Η στιγμή που η πρωθυπουργός διέκοψε «live» για να…κοιμίσει την κόρη της (video)

Μία τρυφερή και ανθρώπινη στιγμή έζησε η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, κατά τη διάρκεια ενός «live»

Newsbomb

2'

H μαμά της είχε μία πολύ σημαντική...υποχρέωση ομως η μικρή Νιβ δεν μπορούσε να κοιμηθεί χωρίς εκείνη και αποφάσισε να τη διακόψει. Την ώρα λοιπόν που η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας ενημέρωνε τους πολίτες και ειδικότερα τους επιχειρηματίες τι θα αλλάξει βάσει του νέου ρυθμιστικού πλαισίου για τον κορονοϊό, η 3χρονη κόρη της, εμφανίστηκε ξαφνικά επειδή είχε… αυπνίες.

«Θα έπρεπε να είσαι στο κρεβάτι, αγάπη μου» ακούγεται να λέει η πρωθυπουργός την ώρα που μιλούσε για τις αλλαγές στους κανόνες διαχείρισης της πανδημίας. Η Νιβ που ξέφυγε από την προσοχή της γυναίκας που την πρόσεχε επισκέφθηκε το δωμάτιο της μητέρας της, ενώ είχε περάσει η ώρα όπου θα έπρεπε να βρίσκεται στο κρεβάτι της.


Έπειτα, μιλώντας ξανά στο ακροατήριό της, είπε: «Συγγνώμη από όλους». Ανέφερε πως η μητέρα της ήταν παρούσα και πως θα τη βοηθούσε για να βάλουν τη μικρή Νιβ για ύπνο. Ωστόσο, εκείνη ήταν ασταμάτητη. Εμφανίστηκε και πάλι μετά απο λίγο, αναγκάζοντας την πρωθυπουργό να ολοκληρώσει τη διαδικασία.

«Συγγνώμη γλυκιά μου που παίρνει τόση ώρα», είπε η Άρντερν και εξήγησε στους συνομιλητές της πως θα έπρεπε να σταματήσουν τη ζωντανή μετάδοση.
Η Νέα Ζηλανδία που στις αρχές της πανδημίας αποτέλεσε υπόδειγμα στη διαχείριση της κρίσης, δεν κατάφερε να καταπολεμήσει την έξαρση του μολυσματικού παραλλαγμένου στελέχους Δέλτα με επίκεντρο το ‘Οκλαντ.

Η κυβέρνηση αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη στρατηγική εξάλειψης του ιού και να στραφεί σε μέτρα που επιτρέπουν στους πολίτες να μάθουν να ζουν με την Covid-19.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρό τροχαίο για τον Αλέξη Κούγια - «Καρφώθηκε» σε φορτηγό

Η Ολλανδή δημοσιογράφος που προκάλεσε τον Μητσοτάκη είχε συλληφθεί για υπόθεση παράνομου μετανάστη

Χωρίς lockdown και με ορόσημο την 4η Δεκεμβρίου πορεύεται (οριστικά) το Μαξίμου

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή