ΗΠΑ: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε συνεπιβάτες σε πτήση της Delta - Τσακώθηκαν για τη χρήση μάσκας

ΗΠΑ: Άγριος καυγάς ξέσπασε σε πτήση της Delta, όταν ένας άνδρας κατηγόρησε τον συνεπιβάτη του ότι δεν φορούσε σωστά τη μάσκα του

Newsbomb

2'

Ένας «δυνατός, μεθυσμένος» επιβάτης που φέρεται να παραβίαζε τις εντολές για τη χρήση μάσκας σε μια κατάμεστη πτήση της Delta από το Λος Άντζελες προς το Μέμφις πρωταγωνίστησε σε συμπλοκή με έναν συνταξιδιώτη του, δείχνει ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο TMZ.

Ο άντρας , ο οποίος προφανώς δεν είχε καταληφθεί απο το...πνεύμα των Χριστουγέννων, δεν φορούσε σωστά τη μάσκα του, ενοχλώντας άλλους επιβάτες, σύμφωνα με πηγές της ιστοσελίδας.

«Πρέπει να είσαι από το Λος Άντζελες γιατί νομίζεις ότι είσαι καλύτερος από όλους» του είπε οργισμένος ένας συνεπιβάτης. Και μετά η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει, όταν κάποιος απο το πλήθος είπε επίσης: «Είσαι πραγματικά φρικτό άτομο».

Στο βίντεο ακούγονται οι προσβολές και οι δύο άνδρες διακρίνονται να παλεύουν και να χτυπούν ο ένας τον άλλον στο πρόσωπο. Μια γυναίκα ουρλιάζει «σταμάτα, σταμάτα» και οι δύο προσπαθούν να βγάλουν ο ένας τον άλλο νοκ-άουτ

Κανένας από τους...μαχητές δεν σταματάει, φυσικά, και η γυναίκα συνεχίζει να ουρλιάζει στο βάθος. Στη συνέχεια ένας άλλος επιβάτης μπαίνει ανάμεσα στους δύο άνδρες και τελικά υποχωρούν και οι δύο προς αντίθετες κατευθύνσεις στο διάδρομο.

Σύμφωνα με την πηγή του ιστότοπου, η αστυνομία είτε δεν κλήθηκε ποτέ είτε δεν εμφανίστηκε όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Μέμφις. Και οι δύο άνδρες βγήκαν από το αεροπλάνο και κράτησαν αποστάσεις στο χώρο παραλαβής αποσκευών.

Ο σύντομος αγώνας ήταν απλώς ο πιο πρόσφατος σε μια έκδηλη τάση φιλονικίας εν μέσω πανδημίας. Η νέα αναταραχή στη διάρκεια της πτήσης ήταν μεταξύ των 5.779 περιστατικών βίας ανάμεσα σε επιβάτες που καταγράφηκαν από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας το 2021. Τα 4.158 από αυτά οφείλονταν στην άρνηση των επιβατών να φορέσουν μάσκες.

Οι απείθαρχοι επιβάτες πλήρωσαν πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια σε πρόστιμα μόνο φέτος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οργή Γεωργιάδη για τις αυξήσεις στις μάσκες FFP2 και Ν95: Δεν θα έχετε δει τα πρόστιμα που θα μπουν

Γιαννιτσά, Χριστούγεννα 1968: Η δολοφονία της όμορφης δασκάλας - «Ήθελα μόνο να την απολαύσω»

Η Στεφανίδη μετά τον Αντετοκούνμπο έριξε «καρφί» για τη Σάκκαρη ως αθλήτρια της χρονιάς

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή