Λουκέτο σε 4.000 επιχειρήσεις το 9μηνο του 2012 στην Κύπρο

Λουκέτο για 4.000 επιχειρήσεις το εννιάμηνο του 2012. Πέραν του 20% των μικρομεσαίων επιχειρήσεων έχει βάλει λουκέτο την τελευταία τετραετία και άλλες τόσες κινδυνεύουν, αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα για την επανεκκίνηση της οικονομίας και στήριξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας της ραχοκοκαλιάς της οικονομίας, αναφέρθηκε στην επιτροπή Εμπορίου της Βουλής.

Λουκέτο σε 4.000 επιχειρήσεις το 9μηνο του 2012 στην Κύπρο
1'

Ο Πρόεδρος της επιτροπής Λευτέρης Χριστοφόρου υπογράμμισε σε δηλώσεις του ότι 67.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις βρίσκονται σε δύσκολη θέση, καθώς καθημερινά δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις σου.

Κάθε μέρα που περνά κλείνουν 4 επιχειρήσεις δήλωσε ο βουλευτής της ΕΔΕΚ Γιώργος Βαρνάβα, διερωτώμενος αν στο τέλος της μέρας μπουν σε απραξία οι επιχειρήσεις, πως θα μιλούν κάποιοι για ανάπτυξη της οικονομίας.

Ο Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Μικροεπιχειρήσεων, Μιχάλης Χριστοφή, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου ότι το πρώτο εννιάμηνο του 2012, 4 χιλιάδες επιχειρήσεις έβαλαν λουκέτο και στο σύνολο τους το 90% των μικρομεσαίων επιχειρήσεων κινδυνεύουν άμεσα, προειδοποίησε ότι αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα οι μικροεπιχειρηματίες, θα λάβουν δυναμικά μέτρα.

ΠΗΓΗ «ΣΙΓΜΑ»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή