Υπογράφηκαν σημαντικές συμφωνίες Μπαχρέιν-Κύπρου

Οι διμερείς σχέσεις Κύπρου- Μπαχρέιν, το Κυπριακό, οι σχέσεις ΕΕ-Μπαχρέιν, περιφερειακά και διεθνή ζητήματα, καθώς και η κατάσταση στην οικονομία, ήταν μεταξύ των συνομιλιών των αντιπροσωπειών Κύπρου - Μπαχρέιν στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου Αναστασιάδη στην Μάναμα.
Υπογράφηκαν σημαντικές συμφωνίες Μπαχρέιν-Κύπρου
1'

Μεταξύ άλλων υπογράφηκε συμφωνία για την Αποφυγή Διπλής Φορολογίας, για την Καταπολέμηση της Τρομοκρατίας και του Οργανωμένου Εγκλήματος και Μνημόνιο Συναντίληψης στον τομέα της Υγείας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, συνοδευόμενος από τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας, έτυχε σήμερα (9/3/2015) επίσημης υποδοχής από τον Βασιλιά του Μπαχρέιν Hamad bin Isa Al Khalifa, στο Παλάτι, στην πρωτεύουσα του Μπαχρέιν, Μάναμα.

Εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Υπουργός Εξωτερικών υπέγραψε με τον Υπουργό Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών του Μπαχρέον Συμφωνία και Μνημόνιο Συναντίληψης στον τομέα των Αεροπορικών Υπηρεσιών και Μνημόνιο Συναντίληψης.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η κυπριακή αντιπροσωπεία παρακάθισαν σε επίσημο γεύμα που παρέθεσε προς τιμή του Προέδρου ο Βασιλιάς του Μπαχρέιν.

Απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραθέσει δεξίωση προς τα μέλη της κυπριακής κοινότητας στο Μπαχρέιν και ακολούθως θα παραστεί σε γεύμα που παραθέτει προς τιμή του ο Επίτιμος Γενικός Πρόξενος της Κύπρου στο Μπαχρέιν κ. Στέφανος Ζαχαριάδης.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή