Η συνταγή της ημέρας: Χειροποίητα ραβιόλια με σπανάκι
#tsoulotip: Σε περίπτωση που το ζυμάρι κολλάει κατά τη διάρκεια που το ανοίγουμε, το πασπαλίζουμε με λίγο σιμιγδάλι.
![Η συνταγή της ημέρας: Χειροποίητα ραβιόλια με σπανάκι](https://img.bbmd.gr/img/1260/max/82/2019/07/27/SPANAKI.jpg?t=Fojvis8p6E66OgBCP3nCTw)
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τη ζύμη:
250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
2 μέτρια αυγά
1 κρόκο αυγού
25 ml. ελαιόλαδο
1 πρέζα αλάτι
250 γρ. σιμιγδάλι ψιλό, για το άνοιγμα των ζυμαρικών
Υλικά για τη γέμιση:
125 γρ. σπανάκι
120 γρ. μασκαρπόνε
1 μέτριο αυγό
10 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Για την κρέμα:
250 γρ. κρέμα γάλακτος
100 γρ. λιαστή ντομάτα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Σχετικές ειδήσεις
Trending
![Καύσωνας: Αυτό είναι το κόλπο για να μετατρέψεις τον ανεμιστήρα σε κλιματιστικό με ένα μπουκάλι](https://img.bbmd.gr/img/500/max/90/2024/07/17/anemistiras.jpg?t=yNuw7z0Tebje-ToscbPzXQ)
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή