Πάβλοβα με σάλτσα από βατόμουρα
#tsoulotip: Τις μαρέγκες καλό θα ήταν, αφού ψηθούν, να τις αφήσουμε μέσα στο ζεστό φούρνο, ώστε να ξεραθούν εντελώς,
![Πάβλοβα με σάλτσα από βατόμουρα](https://img.bbmd.gr/img/1260/max/82/2019/05/11/924e149af069b8ea323a809fbb1171d4_L.jpg?t=ZFjYnfTmDmIkLDx7DheR4A)
ΥΛΙΚΑ
250 γρ ζάχαρη κρυσταλική
250γρ. ζάχαρη άχνη
250γρ. Ασπράδι αυγού
2 πρέζες αλάτι
Υλικά για τη γέμιση:
500γρ κρέμα γάλακτος
160 γρ γιαούρτι 2%
Υλικα για τη σάλτσα βατόμουρου:
200 γρ βατόμουρα
100 γρ ζάχαρη
1 στικ κανέλας
2 αστεροειδείς γλυκάνισους
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Σχετικές ειδήσεις
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή