Πάβλοβα με σάλτσα από βατόμουρα
#tsoulotip: Τις μαρέγκες καλό θα ήταν, αφού ψηθούν, να τις αφήσουμε μέσα στο ζεστό φούρνο, ώστε να ξεραθούν εντελώς,
ΥΛΙΚΑ
250 γρ ζάχαρη κρυσταλική
250γρ. ζάχαρη άχνη
250γρ. Ασπράδι αυγού
2 πρέζες αλάτι
Υλικά για τη γέμιση:
500γρ κρέμα γάλακτος
160 γρ γιαούρτι 2%
Υλικα για τη σάλτσα βατόμουρου:
200 γρ βατόμουρα
100 γρ ζάχαρη
1 στικ κανέλας
2 αστεροειδείς γλυκάνισους
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Σχετικές ειδήσεις
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή