Πάβλοβα με σάλτσα από βατόμουρα

#tsoulotip: Τις μαρέγκες καλό θα ήταν, αφού ψηθούν, να τις αφήσουμε μέσα στο ζεστό φούρνο, ώστε να ξεραθούν εντελώς,

Πάβλοβα με σάλτσα από βατόμουρα

ΥΛΙΚΑ

250 γρ ζάχαρη κρυσταλική

250γρ. ζάχαρη άχνη

250γρ. Ασπράδι αυγού

2 πρέζες αλάτι

Υλικά για τη γέμιση:

500γρ κρέμα γάλακτος

160 γρ γιαούρτι 2%

Υλικα για τη σάλτσα βατόμουρου:

200 γρ βατόμουρα

100 γρ ζάχαρη

1 στικ κανέλας

2 αστεροειδείς γλυκάνισους

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή