Tι είναι το παιδί να το ξεχάσεις; Θερμοσίφωνο;

Όσο μεγαλώνεις, ελέγχεις ή προσπαθείς να ελέγξεις τα νεύρα σου.

Tι είναι το παιδί να το ξεχάσεις; Θερμοσίφωνο;
3'

Λίγα πράγματα και το κυριότερο ελάχιστες «ειδήσεις» μπορούν να σε βγάλουν από τα ρούχα σου, να σε εξοργίσουν. Όταν διάβασα για το παιδάκι που το ξέχασαν μέσα στο σχολικό για 4 ολόκληρες ώρες έγινα έξαλλος. Λάθος. Όχι έξαλλος. ΕΞΑΛΛΟΣ!

Όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση θα πρέπει να ντρέπονται. Θα πρέπει να ζητήσουν οι ίδιοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά για αυτό που έκαναν. Να τιμωρήσουν οι ίδιοι τον εαυτό τους, αφού το κράτος, ο Νομοθέτης μάλλον και σε αυτή την περίπτωση είναι αλλού γι’αλλού… Για τα πανηγύρια! Το έχω ξαναγράψει πολλές φορές.

Το γράφω μια ακόμη. Σε αυτή εδώ τη χώρα κάθε μέρα που περνάει και είσαι ζωντανός είναι απλά και μόνο επειδή είσαι τυχερός… Όλα γίνονται κατά τύχη. Όλα. Κι όσο είσαι τυχερός κι εσύ και τα παιδιά σου, όλα καλά. Όταν κάποια στιγμή η τύχη σε εγκαταλείψει κλάφτα Χαράλαμπε!

Ξέχασαν, λέει, ένα παιδάκι 2 χρονών για 4 ώρες μέσα σε ένα σχολικό… Και τι είναι ρε το παιδάκι να το ξεχάσεις; Ο θερμοσίφωνας; Σου εμπιστεύτηκε η μάνα και ο πατέρας το παιδί τους κι εσύ το ξέχασες μέσα στο σχολικό; Για 4 ολόκληρες ώρες; Δεν αναρωτήθηκε κανείς που είναι ένα από τα παιδάκια; Δεν κοίταξε κανείς μέσα στο σχολικό έστω, αν είναι άδειο πριν το κλείσει; Ούτε η συνοδός; Ούτε ο οδηγός; Ούτε κανείς; Ντροπή… Ντροπή και τσίπα! Ανύπαρκτα και τα δύο… Και η μάνα να φωνάζει, να ωρύεται και από την άλλη καμία αντίδραση. Ούτε μια συγγνώμη… Ούτε καν αυτό.

Ακούστε γιατί θα τρελαθούμε εδώ πέρα. Το ότι το παιδάκι δεν έπαθε κάτι χειρότερο από το τράυμα που άνοιξε στην ψυχή του, είναι αποκλειστικά και μόνο επειδή ήταν τυχερό.

Είχε Άγιο, που λένε. Αλλά αν είναι να θρηνούμε για να δράσουμε τότε δεν έχουμε την παραμικρή ελπίδα. Με ένα κλικ θα δείτε ότι έχουμε ξαναγράψει πολλές φορές πως δεν θέλουμε παραδειγματική τιμωρία αλλά την δίκαιη τιμωρία όποιου φταίει.

Εδώ όμως όσοι έχουν ευθύνη πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά…

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ. Γιατί έχουν να κάνουν με παιδιά. Με βρέφη. Με τον ανθό της καρδιάς μας.

Κι εκεί δεν χωράνε λάθη και ωχαδερφισμός… Για να μην πω τίποτα χειρότερο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε από κορονοϊό η Λιολιώ Κολυπέρα - Η προφητική ατάκα που είχε πει στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο: Στην 22χρονη ανήκει η σορός που βρέθηκε – Τη δολοφόνησαν λέει ο ιατροδικαστής

Big Brother: Απίστευτη αποκάλυψη - «Το κρεβάτι γιατί κουνιέται; 2-3 φορές τη μέρα το κάνουν σίγουρα»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή