1.478 χλμ ξεφτίλας

Τελικά ο Άλκης δεν ήταν ο τελευταίος… Έγινε ήδη προτελευταίος.
1.478 χλμ ξεφτίλας
Eurokinissi
2'

Σε λίγο θα πάει πιο πίσω στη λίστα. Γιατί θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Με βεβαιότητα. Στον Αλκή είπαν ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν. Ναι… Το Κράτος και η Αστυνομία. Η Πολιτεία. Τώρα; Πόσο γρήγορα μπορεί να κάνει κάποιος 1478 χλμ; Πολύ περισσότερο όταν όλοι ΗΞΕΡΑΝ. Όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια, λάθος, από το Ζάγκρεμπ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια, σε αυτά τα 1478 χλμ είναι απόδειξη ξεφτίλας κι ανικανότητας.

Με τον Άλκη μας παραμύθιασαν ότι δεν μπορούσαν. Τώρα το κατάλαβαν και οι πέτρες ότι δεν ήθελαν. Και δεν θέλουν. Ο Άλκης έγινε Μιχάλης. Άλλαξε απλά το όνομα στο πιστοποιητικό θανάτου. Ο θρήνος είναι ο ίδιος. Ένα νέο παιδί δολοφονήθηκε πάλι από αλήτες που με την ανοχή του Κράτους ταξίδεψαν 1478 χλμ για να πετύχουν τον σκοπό τους: Να σκοτώσουν.

Τα έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας απλά επιβεβαίωσαν αυτό που λέμε όλοι εδώ και χρόνια. Ότι κανείς δεν κάνει τίποτα για να μην έχουμε νεκρούς. Ίσως και να βολεύει… Τώρα θα ασχολούμαστε, πάλι, για μέρες με τον Μιχάλη και θα ξεχάσουμε όλα τα άλλα… Θα μπει πάλι το μαχαίρι στο κόκκαλο, θα πάνε 5-6 άχρηστοι στο σπίτι τους, θα πουλήσουμε σκληρά μέτρα και τιμωρία κι όλα καλά. Μέχρι την επόμενη φορά. Το επόμενο θύμα… Δεν θέλω να πω πολλά. Γιατί όλοι έχουμε βάλει το χεράκι μας σε αυτή την αιώνια ΑΛΗΤΕΙΑ. Ουδείς αναμάρτητος. Απλά το ότι αυτή τη φορά 150 δολοφόνοι έκαναν ανενόχλητοι 1478 χλμ για να βρουν το θύμα τους, μας δείχνει ξεκάθαρα αυτό που λέμε καιρό τώρα…

Από τύχη ζούμε…

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή