VIDEOS

Αυτό δεν το περιμέναμε! Η Ραμόνα Βλαντή τώρα και ηθοποιός! Σε ποια σειρά θα παίξει; (videos)

Μπορεί να γνωρίσαμε τη Ραμόνα Βλαντή μέσα από το My Style Rocks το οποίο και κέρδισε στον πρώτο κύκλο του, όμως τώρα ανοίγει τα φτερά της για κάτι εντελώς διαφορετικό!     

Αυτό δεν το περιμέναμε! Η Ραμόνα Βλαντή τώρα και ηθοποιός! Σε ποια σειρά θα παίξει; (videos)
1'

Η πάντα κομψή -και με τη βούλα!- Ραμόνα η οποία από τότε που βρέθηκε στο βάθρο της νικήτριας -και λίγο πιο πριν- υπήρξε στο... μάτι του κυκλώνα λόγω των σχολίων της για πολλούς επώνυμους, αυτόν τον καιρό διανύει μία πολύ δημιουργική περίοδο.

Ο λόγος; Το γεγονός ότι θα κάνει για πρώτη φορά γκεστ εμφάνιση σε σειρά και δείχνει πολύ χαρούμενη γι' αυτό.

Συγκεκριμένα η Ραμόνα θα εμφανιστεί στην πολυαναμενόμενη κωμική σειρά "Room service, πλιζ" του ΣΚΑΪ, γεγονός που δεν γνώριζε κανείς. Έτσι, ήταν μεγάλη έκπληξη για τους διαδικτυακούς της φίλους όταν η ίδια το ανακοίνωσε στο instagram.

Χθες το βράδυ ανέβασε δύο βίντεο από διάλειμμα των συντελεστών στα γυρίσματα της σειράς, με την ίδια να δείχνει πολύ χαρούμενη για το νέο της εγχείρημα.

Να θυμίσουμε ότι η Ραμόνα μέχρι σήμερα σε κάθε τηλεοπτική της εμφάνιση έδινε συμβουλές για κομψές εμφανίσεις και ποτέ δεν είχε αναλάβει κάτι παρόμοιο, γεγονός που σημαίνει ότι η ίδια δείχνει διατεθειμένη να δοκιμαστεί και σε άλλα νέα projects.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο που ανήρτησε, με την ίδια να ποζάρει πιο όμορφη και πιο κομψή από ποτέ.

Πηγή: Gossip-tv.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή