Έλα στη θέση μου: Φαίη και Βλάσης φεύγουν για ρομαντική απόδραση (photos)

Έλα στη θέση μου: Ανατροπές και εξελίξεις στα νέα επεισόδια της αγαπημένης καθημερινής σειράς.

Έλα στη θέση μου: Φαίη και Βλάσης φεύγουν για ρομαντική απόδραση (photos)
1'

Η σχέση του Αχιλλέα και της Ρενάτας εξακολουθεί να βρίσκεται σε τέλμα. Παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των αγαπημένων τους προσώ­πων να τους συνετίσουν, εκείνοι είναι ανένδοτοι. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Αχιλλέας βλέπει τις φωτο­γραφίες της Ρενάτας και του Μάρκου από το μπαρ.

Λίγο αργότερα, ο Αχιλλέας προχωρά σε μία παράτολ­μη κίνηση και δηλώνει παραίτηση από την εταιρεία. Η Ρενάτα, που το μαθαίνει, παθαίνει σοκ. Δυσκο­λεύεται να πιστέψει πώς ο Αχιλλέας έφτασε να πά­ρει μια τέτοια απρόσμενη απόφαση και να φύγει από την εταιρεία που τόσο πολύ αγαπά και έχει στηρίξει. Όμως, η κατάσταση ξεφεύγει από τα όρια, όταν οι δυο τους τσακώνονται και πάλι.

Αυτή τη φορά αιτία είναι η παραίτηση του. Ωστόσο, από τα θέματα που πέφτουν στο τραπέζι δεν λείπει και εκείνο σχετικά με τη σχέ­ση τους. Λίγο αργότερα, η Ρενάτα ακούει από τη Ζω­γραφιά κάτι που δεν έπρεπε, ενώ ο Μάρκος παρακο­λουθεί κρυφά έναν ακόμη νέο καβγά της Ρενάτας με τον Αχιλλέα.

Συνάμα, η Μαρίνα καλεί τον Μένιο στο εργαστήρι. Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος μπαίνει σε σκέ­ψεις για το αν ήρθε η ώρα να αποκαλύψει στη Ρε­νάτα την αληθινή του σχέση με τη Ζωγραφιά. Τέλος, ο Αχιλλέας, που ακόμα βρίσκεται εν θερμώ, σοκάρε­ται όταν η Ρενάτα πατάει πόδι και στηρίζει μια πρότα­ση του Μάρκου...

Οι λεπτομέρειες για Φαίη και Βλάση στις ακόλουθες εικόνες...

Πηγή: gossip-tv.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή