MasterChef: Η Μαρία Μπέη σπάει τη σιωπή της για τον Μπέλλο - Τι αποκάλυψε

Η σχέση της Μαρίας Μπέη και του Δημήτρη Μπέλλου απασχόλησε τόσο τους συμπαίκτες τους στο σπίτι του Masterchef όσο και τα media.

MasterChef: Η Μαρία Μπέη σπάει τη σιωπή της για τον Μπέλλο - Τι αποκάλυψε
1'

Οι δυο τους αποχωρώντας από το παιχνίδι τήρησαν σιγή ιχθύος για τη σχέση τους, με τους δημοσιογράφους να προσπαθούν να ανακαλύψουν αν είναι όντως μαζί.

Τελικά παραδέχτηκαν ότι παραμένουν ζευγάρι και μετά το MasterChef, και ο ένας αποκάλυπτε για τον άλλον πτυχές του χαρακτήρα του. Σήμερα, μάλιστα, η Μαρία Μπέη ήταν καλεσμένη στη «Φωλιά των Κου Κου», όπου μίλησε για όλους και για όλα και φυσικά για τον Δημήτρη της.

«Με τον Δημήτρη γνωριζόμασταν πριν από το MasterChef, αλλά μόνο μέσα από τα social media. Δούλευα με έναν φίλο του Δημήτρη, ο Δημήτρης με είδε σε ένα story του φίλου του στο Instagram κι έτσι με ακολούθησε. Ο φίλος του μου έλεγε να μου κάνει κονέ, αλλά εγώ δεν ήθελα κι έλεγα ότι είναι πολύ μεγάλος», είπε η Μαρία στην εκπομπή αναφορικά με την γνωριμία της με τον Δημήτρη.

Συνέχισε λέγοντας ότι της έστειλε μήνυμα στο οποίο της έλεγε ότι βρίσκεται στη Νορβηγία, «Γεια σου Μαρία, είμαι ο Δημήτρης από τις οντισιόν, πότε θα κατέβεις Αθήνα κλπ, αυτό το μήνυμα μού έστειλε». Ανέφερε επίσης ότι του απάντησε στο συγκεκριμένο μήνα και τόνισε ότι έπειτα της έστελνε συνέχεια με εκείνη να το παίζει ζόρικη.

Τέλος, αποκάλυψε ότι είναι μαζί εφτά μήνες, «ο Δημήτρης είναι η πρώτη μου σχέση. Η μαμά μου ήρωα τον ανεβάζει, ήρωα τον κατεβάζει. Ο μπαμπάς μου μού λέει να με προσέχει», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Πού εντοπίζονται τα 28 νέα κρούσματα - Θετικός ταξιδιώτης από Ινδία

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή