Big Brother: Σοφία σε Δημήτρη - «Είσαι προβληματικός. Τελειώσαμε» (video)

Big Brother: Χαμός κάτω από τα σκεπάσματα - Έξαλλη η Σοφία Δανέζη με τον Δημήτρη Κεχαγιά, με την τραγουδίστρια να αποχωρεί από το δωμάτιο του αρχηγού μετά από καβγά. 
1'

Οι έντονες στιγμές δεν έχουν τέλος στο σπίτι του Big Brother. Μπορεί να μην έχουν ξεκαθαρίσει αν η σχέση μεταξύ τους είναι ερωτική ή απλά φιλική, πάντως όλοι βλέπουμε πως μαλώνουν σαν ζευγάρι!

Η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς, ήταν ξαπλωμένοι στο δωμάτιο του αρχηγού και κουβέντιαζαν, όμως κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια χαρακτήρισε προβληματικό τον 27χρονο και εκείνος στη συνέχεια πολυλογού. Κάπου εκεί ξεκίνησε ο καβγάς με έντονα λόγια και από τις δύο πλευρές.

«Δεν ξέρω με τι μιλάω. Ούτε μια πλάκα δε μπορούμε να κάνουμε. Αυτός ο τρόπος δε μου ταιριάζει στη ζωούλα μου, ούτε να μιλάμε και να κάνουμε χαβαλέ. Αν συνειδητοποιήσω ότι είσαι αυτό που πας να βγάλεις. Δεν σε ξέρω καθόλου τελικά. Μήπως όλο αυτό είναι πολύ ψεύτικο; Τώρα βλέπω έναν άλλον. Λυπάμαι πολύ. Φίλε τελειώσαμε», ήταν τα λόγια της Σοφίας και αποχώρησε από το δωμάτιο.

Δείτε τι συνέβη στο βίντεο…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Μάσκες, ωράρια, συναθροίσεις - Οι 7 αλλαγές στον χάρτη υγειονομικής ασφάλειας