Gal Gadot: Οι δυσκολίες στα γυρίσματα της νέας της ταινίας λόγω του COVID

Η ηθοποιός μίλησε στους followers της.
2'

Η Gal Gadot έχει πια κατακτήσει το Hollywood. Ενώ είναι χρόνια στον χώρο του κινηματογράφου, χρειάστηκε να περάσουν αρκετές ταινίες μέχρι να πείσει τους κριτικούς αλλά περισσότερο το κοινό ότι όχι μόνο αξίζει μία θέση ανάμεσα στα μεγαλύτερα αστέρια αλλά και ότι πρόκειται για μία καλλιτέχνη που δε θα χορταίνουν να βλέπουν.

Όταν κυκλοφόρησε η ταινία Wonder Woman και είδαμε την Gadot να την απογειώνει -γιατί δεν ήταν τόσο η ταινία από μόνη της που μας έκανε να επισκεφτούμε τους κινηματογράφους όσο η πρωταγωνίστρια που την πήρε όλη πάνω της και την απογείωσε- μπορούμε χωρίς ιδιαίτερη σκέψη να καταλάβουμε ότι τα επόμενα χρόνια θα βρισκόταν σε πολλές άλλες παραγωγές.

Πρόσφατα, για παράδειγμα, η ηθοποιός βρισκόταν στα γυρίσματα της νέας της ταινίας, Red Notice, στην οποία θα παίξει μαζί με τον Dwayne Johnson και τον Ryan Reynolds. Η παραγωγή δέχτηκε, όπως ήταν φυσικό, προσαρμογές λόγω της πανδημίας και η Gadot μίλησε σε ανάρτησή της στο Instagram για τις δυσκολίες που υπήρχαν:

«Τώρα που είμαι πίσω στο σπίτι, είχα χρόνο να δω τους τελευταίους μήνες που γύριζα το Red Notice. Για να γυρίσω πίσω στη δουλειά κατά τη διάρκεια της πανδημίας, έπρεπε να γίνουν πολλές θυσίες, ειδικά από το απίστευτο cast μας. Έπρεπε να είμαστε απομονωμένοι όλη τη μέρα και να πηγαίνουμε από σετ σε σετ. Το συνεργείο έπρεπε να είναι μακριά από τις οικογένειές του για αρκετούς μήνες και δούλεψαν σκληρά, ώστε όλοι να παραδώσουμε την καλύτερη ταινία ενώ κρατούσαμε τους πάντες ασφαλείς. Γνωρίζω το γεγονός ότι τα πράγματα έχουν αντίκτυπο και είναι ιδιαίτερα μόνο όταν υπάρχει συλλογική δύναμη πίσω τους. Αυτό έγινε σίγουρα κι εδώ»