GNTM: Η Ίριδα αποκάλυψε σε ποιο ζευγάρι του ριάλιτι κρατούσε το «φανάρι»

Συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του OPEN, «Ευτυχείτε», παραχώρησε η πρώην παίκτρια του GNTM 3.

GNTM: Η Ίριδα αποκάλυψε σε ποιο ζευγάρι του ριάλιτι κρατούσε το «φανάρι»
2'

H Ίριδα από το GNTM λοιπόν μίλησε για όλους και για όλα, με απόλυτη ειλικρίνεια.

Το «πουλέν» του Γιώργου Καράβα, η Ίριδα μίλησε για την αγάπη που έχει στον coach της αλλά και για την εμπειρία της στο παιχνίδι καθώς και για γεγονότα που συνέβησαν στο σπίτι του GNTM όταν έσβηναν τα φώτα.

Σχολίασε επίσης τα ζευγάρια που γεννήθηκαν στο reality μόδας του Star.

«Είχα την τύχη να είμαι το πουλέν του Γιώργου Καράβα. Είναι ένας άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή που τον είδα, εκτός του ότι είναι ένας πολύ ωραίος άντρας, μου έβγαλε μια θετική αύρα και με βοηθούσε πολύ στο παιχνίδι. Χάρηκα πάρα πολύ όταν με αποκάλεσε το πουλέν του.

Όταν δεν ήταν οι κάμερες υπήρχαν κάποιοι τσακωμοί στο σπίτι. Άλλοι καθόντουσαν μόνοι τους τετ α τετ και συζητούσαν. Είναι αυτοί που στην πορεία έγιναν και ζευγάρια. Η Ρασέλ δεν είναι μαζί με τον Έντουαρντ. Με τον γύπα όπως έχουν δηλώσει περνάνε καλά. Εγώ δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Ένα φαναράκι το κράτησα.
Είναι ξεκάθαρο ότι η σχέση του Αιμιλιάνο με τη Μαριαγάπη θα κρατήσει. Τώρα ο Σήφης και η Μαρινέλα πιστεύω ήταν μια εφήμερη σχέση», δήλωσε η Ίριδα στην κάμερα της εκπομπής, Ευτυχείτε.

Να θυμίσουμε πως ο "γύπας" Δημοσθένης και η Ρασέλ, πρόσφατα, κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι, το οποίο μάλιστα και το οπτικοποίησαν, με την Ίριδα να είναι η χορογράφος τους.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, οι τρεις τους, συγκατοικούν.

Δείτε το βίντεο από το Ευτυχείτε εδώ:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή