VIDEO

GNTM 3: Ρασέλ και Δήμος προβλέπουν τον μεγάλο νικητή του τελικού!

GNTM: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι

GNTM 3: Ρασέλ και Δήμος προβλέπουν τον μεγάλο νικητή του τελικού!
1'

Στη "Φωλιά των Κου Κου", βρέθηκαν καλεσμένοι, το πρωί της Παρασκευής, η Ρασέλ και ο Δημοσθένης Τζουμάνης. Οι δύο πρώην παίκτες του GNTM αποκάλυψαν τα πάντα για τις σχέσεις τους μετά το ριάλιτι, αλλά και τη συνεργασία τους ως... τραγουδιστές.

Ο Κρατερός και η Κατερίνα ζήτησαν τη γνώμη τους για τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι. Μάλιστα η Ρασέλη αναφέρθηκε στο όνομα του Ανδρέα, κοιτάζοντας με σιγουριά τους παρουστές.

«Εγώ δεν έxω αγωνία, είμαι σίγουρη για τον νικητή. Στην καρδιά μου είναι νικητής. Νομίζω ότι και ο κόσμος θα τον αναδείξει νικητή του αξίζει», ανέφερε με σιγουριά η Ρασέλ.

Σειρά είχε ο Δήμος ο οποίος θα έπρεπε να προβλέψει τους φιναλίστ αλλά και τον μεγάλο νικητή του GNTM 3.

«Εγώ έχω κάποιες πιθανότητες να χαρώ με το αποτέλεσμα. Να το πάρει κάποιος από την παρέα. Θα ήθελα πολύ να το πάρει ο Ανδρέας, ο Έντουαρντ ή η Παρασκευή. Να διαλέξω έναν; Νομίζω ότι ο Έντουαρντ είναι ένα έτοιμο μοντέλο, είναι για μένα μοντελάρα. Έτοιμος να βγει στην αγορά κατευθείαν. Ο Ανδρέας έχει ένα ολόκληρο πακέτο που το έχει δείξει καθ΄όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Τώρα μου βάζετε δύσκολα, αλλά τελικά προτιμώ τον Ανδρέα».

Δείτε το σχετικό βίντεο...

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή