Photos

Κατερίνα Λιόλιου: Δεν φαντάζεστε που θα περάσει τα Χριστούγεννα της!

Η Κατερίνα Λιόλιου ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram και αποκάλυψε πού βρέθηκε παραμονή των Χριστουγέννων!
2'

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στην γενέτειρα της πόλη, την όμορφη Θεσσαλονίκη, όπου εκεί θα περάσει μαζί με την οικογένειά της τα Χριστούγεννα και τις γιορτές.

Η Κατερίνα Λιόλιου δημοσίευσε μια φωτογραφία μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες στους θαυμαστές της.

Η τραγουδίστρια σχολιάζοντας την φωτογραφία της, έγραψε: «Στο σπίτι της μαμάς! Κάθε χρόνο που έρχονται τα Χριστούγεννα χαίρομαι πάρα πολύ! Αλλά δεν μπορώ να τα χαρώ πραγματικά αν δεν τα περάσω στο σπίτι που μεγάλωσα και έζησα τα δικά μου παιδικά Χριστούγεννα! Το χαμόγελο είναι φυσικό και σχηματίζεται στο πρόσωπο μου όταν μπαίνω στο σπίτι που έχω όλες τις παιδικές μου αναμνήσεις! Φέτος το τραπέζι θα έχει 4 άτομα! Εύχομαι όμως του χρόνου να έχει περισσότερα και να μπορούμε να αγκαλιάσουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε!».

Η Κατερίνα Λιόλιου θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, αφού κι εκείνη είναι μια από τις τραγουδίστριες που έχει αναστείλει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και εμφανίσεις στις πίστες, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού που πλήττει τους τελευταίους μήνες την χώρα μας. Καθημερινά επικοινωνεί με τους θαυμαστές και το κοινό της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το Instagram.

Να σας θυμίσουμε πως η Κατερίνα σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, αποκάλυψε πως «πάλεψε» με την κατάθλιψη, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, και πως χρειάστηκε να κάνει ψυχανάλυση, μέσω Face Time, για να την ξεπεράσει.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Λιόλου είπε: «Σχεδόν όλοι κόλλησαν από το σχήμα κορονοϊό. Φοβήθηκα. Έκανε δύο μέρες πυρετό 37.5 και μου είπαν ότι ο χαμηλός πυρετός είναι επικίνδυνος. Πήγα στο νοσοκομείο, έκανα το τεστ και βγήκε αρνητικό. Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές μέσα στην καραντίνα…»!

Δείτε την φωτογραφία της!