VIDEO

Φωτεινή Αθερίδου: Η νέα ζωή με το μωρό της και η επιστροφή της στην tv

Φωτεινή Αθερίδου: Ευτυχισμένη μανούλα δίπλα στον γιο της.

Φωτεινή Αθερίδου: Η νέα ζωή με το μωρό της και η επιστροφή της στην tv
1'

Για τον ερχομό του μωρού της, αλλά και τη νέα της καθημερινότητα με την οικογένειά της, μίλησε η Φωτεινή Αθερίδου στην κάμερα του Star και στην πρωινή εκπομπή, "Φωλιά των Κου Κου".

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι η πρώτη νοικοκυρά και η πρώτη στο μαγείρεμα. Φτιάχνω όμως το φαγητό του παιδιού, οπωσδήποτε. Ο άντρας μου δεν είναι και τόσο πολύ στα social media και όλο σχολιάζει τις αναρτήσεις μου, αλλά με το παιδί κάνω αυτά που σνόμπαρα σε κάποιους, οι οποίοι ανέβαζαν διαρκώς φωτογραφίες με τα παιδιά τους και έλεγε... Πώς κάνουν έτσι;» ανέφερε με χιούμορ.

Όσο για τους πρώτους μήνες ζωής του μωρού της, η ηθοποιός ανέφερε...

«Δεν είχαμε καθόλου ξενύχτι με το παιδί, από την αρχή. Είναι φανταστικό παιδί, κοιμάται σωστά. Και εγώ και ο Κώστας μέναμε διαρκώς μαζί του. Είχε και τους δυο μας».

Η Φωτεινή Αθερίδου φέτος επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του Mega και τη νέα κωμική σειρά, "Σχεδόν Ενήλικες".

«Είμαι στη σειρά της Μυρτώς Κοντοβά, "Σχεδόν Ενήλικες", η οποία και πιστεύω θα πάει πολύ καλά. Αυτή η σειρά, έχει μια αλήθεια της εποχής και οι ηθοποιούς που σπάνια τους βλέπουμε μαζί στην τηλεόραση».

Δείτε το σχετικό βίντεο...

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή