Br. Zaibat: «Η Madonna είναι μια συνηθισμένη γυναίκα»!

Το νέο αμόρε της Madonna, Brahim Zaibat, μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως για τη σχέση....

1'

Το νέο αμόρε της Madonna, Brahim Zaibat, μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως για τη σχέση του με τη «βασίλισσα» της pop, χαρακτηρίζοντας την ως: «μια γυναίκα σαν όλες τις άλλες».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο 24χρονος Zaibat ανέφερε ότι η σχέση του με τη Madonna, τον έκανε πολύ καχύποπτο όσον αφορά τους φιλικές του σχέσεις, γεγονός που τον ανάγκασε να αλλάξει αριθμό στο κινητό του.

Σε ερώτηση που του έγινε για τη πρώτη τους συνάντηση στη Νέα Υόρκη, ο Γάλλος χορευτής δήλωσε: «Όλα άρχισαν στις 22 του Σεπτέμβρη, μέρα κατά την οποία η Madonna προωθούσε τη νέα της collection ρούχων. Ο συγκάτοικος μου, Norman, ο οποίος είχε χορέψει για αυτήν και είχε γίνει ο προσωπικός της χορευτής, μου ζήτησε να χορέψω το απόγευμα εκείνης της μέρας. Στη συνέχεια την Madonna, η οποία με ευχαρίστησε για την εμφάνιση μου. Δεν ήταν κάτι το φοβερό. Είναι μια συνηθισμένη γυναίκα. Μπορεί να είναι μια εκπληκτική καλλιτέχνης, ωστόσο δεν παύει να είναι γυναίκα πάνω από όλα. Δεν ήμουν νευρικός γιατί δεν ήταν η πρώτη φορά που γνώριζα μια διάσημη τραγουδίστρια. Πήγαμε στο κλαμπ και αρχίσαμε να χορεύουμε μαζί. Όπως καταλαβαίνεται τα πράγματα μετά πήραν το δρόμο τους».

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώην σύντροφος της 52χρονης σταρ, ήταν ο βραζιλιάνος Jesus Luz, ηλικίας 24 ετών…

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή