MasterChef 5: Ξεκινάει η «μάχη» των 24 για το έπαθλο - Αλλαγή ξανά στις μέρες προβολής

Masterchef 5: Γνωρίστε τους 24 παίκτες που θα διεκδικήσουν το έπαθλο του κορυφαίου σεφ και τις 50.000 ευρώ - Η νέα αλλαγή στις ημέρες προβολής του προγράμματος.

MasterChef 5: Ξεκινάει η «μάχη» των 24 για το έπαθλο - Αλλαγή ξανά στις μέρες προβολής
Instagram/masterchefgr
2'

Τα bootcamp ολοκληρώθηκαν και πλέον αρχίζει για τα καλά το Masterchef 5! Οι 24 παίκτες έχουν ήδη μπει στο σπίτι του μαγειρικού διαγωνισμού του Star, με τις πρώτες κόντρες να εμφανίζονται πριν καλά-καλά γνωριστούν μεταξύ τους.

Τη Δευτέρα (15.02) θα δούμε το πρώτο επεισόδιο της φετινής σεζόν, στο οποίο οι παίκτες θα μάθουν από τους τρεις κριτές τι έχει αλλάξει στη διαδικασία του παιχνιδιού φέτος. Η κάρτα ασυλίας του Masterchef θα κάνει ξανά την εμφάνισή της, ενώ δεν θα λείψουν ευφάνταστες διαδικασίες και δοκιμασίες, μέσα από τις οποίες ένας από τους 24 διαγωνιζόμενους θα καταφέρει να ξεχωρίσει και να πάρει το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Ποιοι είναι οι 24 υποψήφιοι MasterChef 5

Γνωρίστε τους αναλυτικά στην παρακάτω gallery:

Η αλλαγή στις ημέρες και ώρες προβολής

Το Masterchef 5 φιλοδοξεί να κεντρίσει και φέτος το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Φαίνεται πως ήδη έχει καταφέρει να κερδίσει ένα μεγάλο μέρος από την «πίτα», αφού οι ημέρες προβολής του αυξήθηκαν εκ νέου όπως έγινε γνωστό.

Έτσι, το Masterchef θα προβάλλεται πλέον και το Σάββατο. Συγκεκριμένα το ριάλιτι μαγειρικής του Star θα είναι στις οθόνες μας κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00 με όλες τις δοκιμασίες των επίδοξων κορυφαίων σεφ, ενώ στις Κυριακές στις 17:50 θα προβάλλονται τα Master Class.

https://www.instagram.com/p/CLTySzfqv9i/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός ΤΩΡΑ - «Μήδεια»: Χιονίζει παντού στην Αθήνα - Αναμένεται δύσκολη νύχτα

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή