Masterchef 5: Η πρώτη ομαδική φέρνει εντάσεις – Τα «μαχαίρια» και το ωμό κρέας

Masterchef 5: Η πρώτη ομαδική δοκιμασία του φετινού διαγωνισμού φέρνει ανατροπές. Ποιο είναι το μεγάλο πλεονέκτημα του κατόχου της κάρτας ασυλίας και οι κόντρες των δυο ομάδων.
Instagram/masterchefgr
2'

Το Masterchef 5 μπαίνει πλέον στην πιο ενδιαφέρουσα φάση του διαγωνισμού. Μετά την πρώτη αποχώρηση και τον νικητή της πρώτης μεγάλης δοκιμασίες, ήρθε η ώρα και για την πρώτη ομαδική.

Ο κάτοχος της κάρτας ασυλίας θα έχει κι ένα ακόμα πλεονέκτημα το οποίο θεωρείται εξόχως σημαντικό και δεν έχει παρουσιαστεί σε κανένα άλλο Masterchef ως τώρα, ενώ θα έχει ουσία για όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο παιχνίδι!

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (17.02), λοιπόν, στο Masterchef 5 θα δούμε και την πρώτη ομαδική δοκιμασία. Οι παίκτες θα χωριστούν στα δυο, θα πάρουν το χρώμα ποδιάς της κάθε ομάδας και θα ξεκινήσει η πρώτη μεγάλη «μάχη».

Σε σχέση με τα προηγούμενα Masterchef, βέβαια, η μεγάλη διαφοροποίηση είναι πως δεν υπάρχουν εξωτερικές ομαδικές δοκιμασίες καθώς όλα τα γυρίσματα γίνονται στο στούντιο λόγω κορονοϊού.

Δεν λείπουν, όμως, οι εντάσεις αφού οι παίκτες ήδη άρχισαν να λένε πως έχουν βγει τα… μαχαίρια. Μέσα σε όλα, θα υπάρξουν και μαγειρικές αστοχίες που θα κάνουν έξω φρενών τους κριτές όταν θα φτάσουν μπροστά τους τα πιάτα για να τα δοκιμάσουν.

Στο επεισόδιο του Masterchef την Τετάρτη (17.02), λοιπόν, θα μάθουμε ποιο είναι αυτό το τόσο σπουδαίο πλεονέκτημα που θα έχει ο Νίκος, ο οποίος ήταν ο νικητής της πρώτης δοκιμασίας, αλλά και ποια ήταν η ομάδα που σέρβιρε ωμό κρέας στους κριτές και τους… τρέλανε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 755 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - Στους 313 οι διασωληνωμένοι, 13 νεκροί σε 24 ώρες