Άγριες Μέλισσες spoiler: Σάλος! Οι αποκαλύψεις και οι αποφάσεις που οδηγούν στο τέλος

Τι θα δούμε στις οθόνες μας

Άγριες Μέλισσες spoiler: Σάλος! Οι αποκαλύψεις και οι αποφάσεις που οδηγούν στο τέλος
2'

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», με το Διαφάνι να συγκλονίζεται από νέα συνταρακτικά γεγονότα.

Οι αποκαλύψεις του Κωνσταντή ότι ο Δούκας βρίσκεται πίσω απ’ την συμφωνία με τον Ιγνατιάδη δημιουργούν «σεισμό» στο χωριό, με την Ελένη να ετοιμάζει αντεπίθεση και τους αγρότες να στρέφονται κατά του μεγαλογεοκτήμονα.

«Όλοι γίνατε υπάλληλοι του Δούκα και μάλιστα με τη θέλησή σας» λέει ο μεθυσμένος Κωνσταντής, εκθέτοντας τον αδερφό του, Νικηφόρο και δημιουργώντας ανεπανόρθωτη ρήξη με τον πατέρα του. Είναι προφανές πλέον πως ο Κωνσταντής έχει αλλάξει και ο λόγος δεν είναι άλλος από τον έρωτά του για την Δρόσω.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 23/2 o Δούκας δείχνει σε όλα τα μέλη του συνεταιρισμού τις προθέσεις του. Ο Νικηφόρος καταρρακωμένος από την εξαπάτηση του πατέρα του δεν μπορεί ν’ αντιδράσει, ενώ η Ελένη βρίσκεται για άλλη μια έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με τον Δούκα.

Η Μυρσίνη μαθαίνει για τον Κωνσταντή και τη Δρόσω και γίνεται έξαλλη με τον γιο της ο Είναι όμως αποφασισμένη να κρατήσει όρθιο το σπίτι τους. Ο Κωνσταντής, προσπαθεί να βρει τρόπο να είναι με τη Δρόσω, αλλά εκείνη παίρνει σοβαρές αποφάσεις για τη σχέσεις τους.

Η Σοφούλα μπαίνει στο νέο τους σπίτι με τον Βόσκαρη που βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να κερδίσει τη δίκη.

Η Πηνελόπη πρέπει να εξηγήσει στον πεθερό της το φιλί με τον Μελέτη ενώ ένα παιδί απ’ την Πόλη, ο Ευτύχης έρχεται να ταράξει τη ζωή του Μιλτιάδη και της Βιολέτας, την ώρα που μια συνάντηση του Δούκα με τον Θέμελη θα οδηγήσει σε αποκαλύψεις.

Ποιο θα είναι το νέο που θα μάθει η Ελένη και θα τη συγκλονίσει;

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πλήρης επιβεβαίωση Newsbomb.gr: Νέος πενταψήφιος για ψώνια - Παράταση στις εκπτώσεις έως 31 Μαρτίου

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή