Masterchef – Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (12.03) – Τι είπαν οι σεφ για τα πιάτα

Masterchef Spoiler: Τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας θα γίνουν γνωστά στο επεισόδιο της Παρασκευής (12.03) για τη μπλε και την κόκκινη ομάδα.
Instagram/masterchefgr
2'

Την πρώτη εξωτερική δοκιμασία της φετινής σεζόν παρακολουθήσαμε στο τελευταίο επεισόδιο του Masterchef. Οι δυο ομάδες βρέθηκαν στο Σούνιο, απέναντι από το Ναό του Ποσειδώνα και κλήθηκαν να μαγειρέψουν 40 πιάτα η κάθε μια έτσι ώστε να ικανοποιήσουν τους τρεις κριτές και τους δυο καλεσμένους σεφ, Αστέριο Κουστούδη και Στέφανο Ευαγγέλου.

Το concept ήθελε τις δυο ομάδες να φτιάχνουν ορεκτικό, σούπα, κυρίως και γλυκό με βάση τη μοναστηριακή κουζίνα και τα ίδια πιάτα στη σύγχρονη εκδοχή τους. Οι προσπάθειες των δυο αξιολογήθηκαν από τους κριτές και τους προσκεκλημένους του ριάλιτι μαγειρικής του Star με τα αποτελέσματα να ανακοινώνονται στο επεισόδιο της Παρασκευής (12.03).

Στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» προβλήθηκαν αποκλειστικά πλάνα από το νέο επεισόδιο του Masterchef, όπου αποκαλύφθηκε μέρος της κριτικής που έχει ασκηθεί στις δυο ομάδες. Πάντως, τόσο ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας, Αντώνης, όσο κι αυτός της μπλε, Στέφανος, εμφανίζονται σίγουροι για τη νίκη τους.

Ένα από τα πιάτα, ωστόσο, είχε έντονη τη γεύση του σκόρδου τόσο που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε στους παίκτες «έφευγε κι ο έξω από ‘δω». Σε ένα άλλο πιάτο, όπως ανέφερε ο Σωτήρης Κοντιζάς, η γεύση της ελιάς ήταν αυτή που… ισοπέδωσε τα πάντα. Οι δυο ομάδες του Masterchef ζουν με μεγάλη αγωνία τη διαδικασία της βαθμολογίας και περιμένουν πως και πως το αποτέλεσμα.

Ειδικότερα στη μπλε ομάδα, η Μαργαρίτα που μαγείρεψε το γλυκό μαζί με τον Παναγιώτη έχει ιδιαίτερη αγωνία αφού φοβάται ότι μπορεί να έχουν κάνει λάθη που θα κοστίσουν τη νίκη. Ωστόσο, και οι δυο παίκτες συμφώνησαν πως ήταν μια από τις φορές που το διασκέδασαν μαγειρεύοντας και φρόντισαν να περάσουν καλά στη διάρκεια της δοκιμασίας.

Σε κάθε περίπτωση, για το ποιος έχει κερδίσει σε αυτή την ομαδική δοκιμασία στο Masterchef έχουν ήδη κυκλοφορήσει spoilers. Σύμφωνα με αυτά, η μπλε ομάδα είναι αυτή που κερδίζει και θα απολαύσει ξεκούραση και έπαθλο με καλεσμένο τον σεφ Άνταμ Κοντοβά, ενώ οι κόκκινοι θα μπουν ξανά στη διαδικασία της ατομικής ασυλίας και στη συνέχεια της ψηφοφορίας.

Με βάση όσα έχουμε δει μέχρι τώρα από τους παίκτες, θα βγουν ξανά τα… μαχαίρια στο Masterchef, οπότε τα επόμενα επεισόδια θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown - Οριστικό: Κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε όλη τη χώρα για δύο εβδομάδες