Survivor Spoiler: Μετά τον Τριαντάφυλλο ποιος; Κι άλλο «κρούσμα» στην κόκκινη ομάδα!

Survivor Spoiler: Τελειωμό δεν έχουν οι καυγάδες στην κόκκινη ομάδα στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor Spoiler: Μετά τον Τριαντάφυλλο ποιος; Κι άλλο «κρούσμα» στην κόκκινη ομάδα!
Facebook
1'

Το Survivor συνεχίζει με καθημερινές εντάσεις και πλέον τόσο στη μπλε όσο και στην κόκκινη ομάδα, οι διαφωνίες και οι καυγάδες είναι καθημερινό φαινόμενο.

Ειδικότερα στους κόκκινους το τελευταίο διάστημα παρατηρήθηκε μια απομόνωση του Τριαντάφυλλου, αφού όλοι οι υπόλοιποι παίκτες τον έβαλαν «απέναντι» με τον γνωστό τραγουδιστή να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Αυτό φαίνεται κι από το trailer του επεισοδίου της Κυριακής στο Survivor, όπου ο Τριαντάφυλλος φαίνεται δακρυσμένος την ώρα που μιλάει στην κάμερα.

«Τις τελευταίες μέρες είμαι τελείως μόνος και μιλάω μόνο στον εαυτό μου, στη θάλασσα και στις πέτρες, δεν μου μιλάνε σχεδόν όλοι, είμαι μόνος μου εδώ στη ζούγκλα εδώ στη θάλασσα. Ξέρουν εκεί έξω όλοι ότι δεν είμαι ηθοποιός και δεν θα παίξω ηθοποιηλίκι. Πραγματικά έβαλα στοίχημα με τη γυναίκα μου… Θα το παλέψω και άλλο. Ο κόσμος είναι μαζί μου απλά», αναφέρει ο γνωστός τραγουδιστής.

Εκτός, όμως, από τον Τριαντάφυλλο φαίνεται πως στην κόκκινη ομάδα του Survivor θα αντιμετωπίσει πρόβλημα και μια παίκτρια.

Ο λόγος για τη Μαριάνθη Κάσδαγλη που σύμφωνα με τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει, θα δεχτεί σκληρή κριτική από τους συμπαίκτες της. Μάλιστα, θα υπάρξει και έντονη λογομαχία με τον Ηλία Μπόγδανο ο οποίος για πρώτη φορά από την ημέρα που μπήκε στο παιχνίδι θα βγει εκτός εαυτού…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Σοκαριστικό βίντεο μίσους από προφυλακισμένο για όσα έγιναν στη Νέα Σμύρνη

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή