Masterchef 5: Ανατρεπτικό mystery box με «άσπρο ή μαύρο»

Masterchef 5: Συνεχίζεται ο μαγειρικός διαγωνισμός του Star με εκπλήξεις για τους διαγωνιζόμενους.
Glomex
1'

Το Masterchef έρχεται και αυτή την εβδομάδα στις οθόνες μας από τη συχνότητα του Star, με ανατρεπτικές εκπλήξεις για διαγωνιζόμενους και τηλεθεατές. Στην τελευταία ομαδική δοκιμασία οι μπλε ήταν οι νικητές και οι κόκκινοι έχασαν έναν ακόμα παίκτη.

Ο λόγος για τον Κωστή Αλεξάκη ο οποίος μόλις είχε επιστρέψει στο παιχνίδι λόγω της οικειοθελούς αποχώρησης του Πάνου Ράπτη, όμως, δεν κατάφερε να μείνει εντός διαγωνισμού για περισσότερο από δυο εβδομάδες.

Οι παίκτες του Masterchef, λοιπόν, μετά το χαλαρωτικό μάθημα του Master Class που αναλώθηκε στα γλυκά αυτή την Κυριακή, την Καθαρά Δευτέρα (15.03) κλήθηκαν να διαλέξουν το mystery box με τα υλικά του οποίου θα μαγειρέψουν. Κι αυτό γιατί δεν είχαν μπροστά τους μόνο ένα κουτί, αλλά δυο. Ένα μαύρο και ένα άσπρο.

Όταν σήκωσαν τα κουτιά του Masterchef, βέβαια, διαπίστωσαν πως είχαν τα ίδια υλικά όλοι τους. Η διαφορά ήταν στο τι θα μαγείρευαν με βάση το χρώμα. Όσοι σήκωσαν το λευκό κουτί κλήθηκαν να μαγειρέψουν γλυκιά παρασκευή, όσοι σήκωσαν το μαύρο κουτί κλήθηκαν να κάνουν αλμυρή παρασκευή.

Η συνέχεια, επί της οθόνης...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παγώνη στο Newsbomb.gr για εμβόλιο AstraZeneca: Δεν υπάρχει πρόβλημα, συνεχίζουμε κανονικά»