Άγριες Μέλισσες Spoiler (22/03): Ραγδαίες εξελίξεις - Σε απόγνωση Ασημίνα και Δρόσω (vid)

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις ως το τέλος της εβδομάδας στη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Άγριες Μέλισσες Spoiler (22/03): Ραγδαίες εξελίξεις - Σε απόγνωση Ασημίνα και Δρόσω (vid)
2'

O Κωνσταντής προσπαθεί να πείσει την Δρόσω να αναχωρήσουν αμέσως για το Παρίσι όπου βρίσκονται ήδη εδώ και ημέρες η Ασημίνα και ο Νικηφόρος με τον μικρό Σέργιο.

Όμως η Δρόσω διστάζει να κάνει το μεγάλο βήμα για το ταξίδι καθώς φοβάται να αφήσει μόνη της την Ελένη.

Ο Κωνσταντής αντιδρά στην αδράνεια της αγαπημένης του και την πιέζει με αποτέλεσμα εκείνη, έξαλλη, να τον κατηγορήσει ότι δεν ενδιαφέρεται για την τύχη της αδελφής της.

Μάλιστα, αποκαλύπτει στον Κωνσταντή ότι η Ελένη βιάστηκε στη φυλακή από τον Βόσκαρη και της πήραν το παιδί και ο ίδιος δηλώνει ότι δεν γνώριζε τίποτα, αλλά «σε κανέναν δεν αξίζει τέτοια τύχη».

Σύμφωνα με το spoiler του «Πρωινού» θα μας απασχολήσει πολύ η συνέχεια της διεκδίκησης του Σέργιου. Δρόσω και Κωνσταντής θα πάνε στο Παρίσι. Ο Νικηφόρος με την Ασημίνα θα επιστρέψουν με τη σχέση τους να έχει τελειώσει.

Ο πόλεμος κορυφώνεται και ο Νικηφόρος καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας για να διακόψει κάθε επαφή με το παιδί.

Η Ασημίνα βυθίζεται στην απόλυτη απόγνωση και η Μυρσίνη βλέποντας πόσο πολύ στεναχωριέται ο Στέργιος, παίρνει το μικρό και τον πηγαίνει κρυφά στη μητέρα του στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη, ένα σπίτι που η ίδια σιχαίνεται αφού εκεί μέσα σκοτώθηκε ο γιος της ο Σέργιος. Παράλληλα, ο Νικηφόρος κάνει επίσημη καταγγελία στην αστυνομία και θα γίνει χαμός σε όλο το Διαφάνι.

Στη συνέχεια μάλιστα ο Νικηφόρος κερδίζει και το πρώτο δικαστήριο στα ασφαλιστικά μέτρα και αυτό δημιουργεί πολλές αντιδράσεις. Όλοι οι Σεβαστοί στρέφονται εναντίον του Νικηφόρου ακόμα και η Αγορίτσα και ο μικρός αντιδρά πάρα πολύ άσχημα στις «Άγριες Μέλισσες».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Στον «πάγο» το άνοιγμα του λιανεμπορίου – Τι θα γίνει με σχολεία και εστίαση

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή