Survivor Spoiler (6/4): Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία - Oι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor Spoiler (6/4): Ποια ομάδα θα καταφέρει να πάρει την δεύτερη ασυλία; Ποιοι τρεις παίκτες θα είναι μαζί με τον Τριαντάφυλλο υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor; Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης

Survivor SPOILER
2'

Ένα επεισόδιο γεμάτο εντάσεις παρακολουθήσαμε στο Survivor 4 το βράδυ της Δευτέρας (06/04), με τους παίκτες να βρίσκονται στις νέες τους ομάδες.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος κατηγόρησε τους Τριαντάφυλλο και Αλέξη Παππά για «ριάλιτι Players», με τον Παππά να απαντάει γελώντας και χαρακτηρίζοντας «άτοπα» τα λόγια του και περιγράφοντάς τον ως «χαμένο».

Yπενθυμίζεται ότι από τη διαδικασία της Δευτέρας (05/04), πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση από το Survivor είναι ο Τριαντάφυλλος.

Την ατομική ασυλία κέρδισε ο Ηλίας Μπόγδανος. Σύμφωνα με τα spoilers, ο τραγουδιστής θα υποδείξει τον Αλέξη Παππά ως δεύτερο υποψήφιο από την κόκκινη ομάδα.

Survivor Spoiler (6/4): Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία

Στο επεισόδιο του Survivor της Τρίτης (06/4) οι παίκτες και από τις δύο ομάδες αναμένεται να «ριχτούν» στη μάχη για να διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, που θα κρίνει ποια ομάδα θα βγάλει υποψήφιους προς αποχώρηση.

Μετά τη χθεσινή τους ήττα, οι Κόκκινοι θα επιστρέψουν στις νίκες στο αποψινό αγώνισμα ασυλίας, σύμφωνα με τα spoilers.

Survivor Spoiler (6/4): Οι υποψήφιοι από τους Μπλε

Έτσι, οι Μπλε θα πρέπει να «δώσουν» δύο υποψήφιους προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Χριστίνα Κεφαλά και ο Κώστας Παπαδόπουλος θα είναι οι υποψήφιοι της μπλε ομάδας. Πρόκειται εξάλλου για δύο αρκετά αδύναμους παίκτες.

Έτσι, εκτός και αν αλλάξει κάτι, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι ο Τριαντάφυλλος, ο Αλέξης, η Χριστίνα και ο Κώστας. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να έχουμε ισοψηφία στους Μπλε οπότε να βγουν πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παρέμβαση Τσιόδρα για τον κορονοϊό: Τι είπε για το εμβόλιο της AstraZeneca και τις θρομβώσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή