Survivor: Στήθηκε πάρτι για την αποχώρηση Παππά – Ξέσπασε σε κλάματα ο Τριαντάφυλλος

Survivor: Απίστευτες καταστάσεις στον Άγιο Δομίνικο μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά. Όλοι οι παίκτες πανηγύριζαν εκτός από έναν…
Glomex/ΣΚΑΪ
2'

Λίγα πράγματα έχουν ενώσει τους κόκκινους και τους μπλε στο φετινό Survivor. Ένα από αυτά, φαίνεται πως ήταν και η αποχώρηση του Αλέξη Παππά! Ο ηθοποιός ήταν ο τελευταίος παίκτης που έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης και φαίνεται πως δεν… στενοχωρήθηκαν ιδιαίτερα οι υπόλοιποι.

Στη διάρκεια του επεισοδίου της Κυριακής (25.04), προβλήθηκαν στιγμές από το βράδυ στην καλύβα χωρίς τον Αλέξη Παππά. Εκεί, όμως, που το πάρτι κορυφώθηκε ήταν την επόμενη ημέρα.

Αυτό που προκάλεσε μεγαλύτερη εντύπωση, ήταν το γεγονός ότι τις πιο… φαρμακερές ατάκες για την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, τις ξεστόμισαν οι πρώην συμπαίκτες του στην κόκκινη ομάδα του Survivor.

Βέβαια, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν χάρηκαν όλοι με την εξέλιξη αυτή. Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος ήταν αυτός που κατηγόρησε τους υπόλοιπους για τις αντιδράσεις τους και έβαλε μέχρι και τα κλάματα!

Οι υπόλοιποι παίκτες του Survivor, πάντως, έστησαν… πάρτι στην παραλία για να γιορτάσουν το γεγονός ότι δεν ανήκει πλέον στο παιχνίδι ο Αλέξης Παππάς.

Ο Τριαντάφυλλος, ωστόσο, συνέχισε να ψάχνει τον μέχρι πρότινος «κολλητό» του στο παιχνίδι καθώς οι δυο τους είχαν «δεθεί» αρκετά κι αυτή η αποχώρηση φαίνεται πως το στοίχισε περισσότερο από κάθε άλλη.

Την άποψη αυτή, δεν συμμερίζεται βέβαια ο Ηλίας Μπόγδανος καθώς είχε ανοικτή κόντρα με τον Αλέξη Παππά. Αυτό φάνηκε κι από τις δηλώσεις που έκανε και προβλήθηκαν στο επεισόδιο της Κυριακής (25.04).

Στο «γλέντι» που στήθηκε στο Survivor, λοιπόν, εκτός από πανηγυρισμούς, χορούς και χαμόγελα υπήρξε και… φαγητό. Πριν από το έπαθλο που διεκδίκησαν οι δυο ομάδες, ο Κόρο για άλλη μια φορά έβγαλε καλή «ψαριά» και έτσι όλοι στρώθηκαν στο τραπέζι.

Πριν ριχτούν στον στίβο μάχης οι δυο ομάδες, για την αποχώρηση του Αλέξη Παππά μίλησε και ο Τζέιμς Καφετζής με τον οποίο επίσης υπήρχε έντονη αντιπαλότητα. Ο παίκτης των μπλε υποστήριξε πως μετά τη φυγή του παίκτη των κόκκινων νιώθει σαν να είναι σε… πενταήμερη!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Η ανησυχία για την ινδική μετάλλαξη και ο «φόβος» της χαλάρωσης το Πάσχα