Σασμός: Η «Στέλλα» πόζαρε... ως νύφη και όλοι έμειναν άφωνοι (pic)

Σασμός: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Alpha.

Σασμός
Η Ευγενία Σαμάρα που υποδύεται την απατημένη και τρελά ερωτευμένη με τον Αστέρη, Στέλλα Καμαριωτάκη, στον «Σασμό», πόσταρε μια φωτογραφία
Instagram
1'

Το ενδιαφέρον για τις εξελίξεις είναι μεγάλο και σε κάθε επεισόδιο του «Σασμού» βλέπουμε τις ζωές των πρωταγωνιστών να περιπλέκονται ακόμη περισσότερο.

Χθες βράδυ, κατά τη διάρκεια της προβολής του 20ου επεισοδίου του Σασμού η Ευγενία Σαμαρά η οποία υποδύεται την απατημένη και τρελά ερωτευμένη με τον Αστέρη, Στέλλα Καμαριωτάκη έδωσε ένα μεγάλο spoiler για τη σειρά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, πόσταρε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει ντυμένη... νύφη στα γυρίσματα του «Σασμού». Έτσι λοιπόν, πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι αναρωτήθηκαν ποιον θα παντρευτεί στη σειρά, αφού ο Αστέρης την έχει χωρίσει για να ζήσει τον έρωτά του με την Αργυρώ.

«Σήμερα είναι η μέρα που θα κάψω το μυαλουδάκι των αγαπημένων τηλεθεατών του @sasmos_alphatv_official. Στελλίτσα Καμαριωτάκη νύφη. Κάντε σενάρια ελεύθερα. Ευχαριστώ. Καλό βράδυ. Φωτογραφία από @mtzompanaki», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ευγενία Σαμαρά.

https://www.instagram.com/p/CUssH09NE3W/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: «Ακραίος κίνδυνος πλημμυρών» - Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία, πότε θα «χτυπήσει» την Αττική

Νίκος Παλαιοκώστας: Τα καράβια, τα πεντοχίλιαρα στον αέρα και το «φάντασμα» του αδερφού του

Έκτακτο μέρισμα: Ποιοι θα λάβουν χριστουγεννιάτικο «μποναμά» - Πόσα χρήματα θα πάρουν

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή