Νέα «βόμβα» ετοιμάζει ο Ατζούν Ιλιτζαλί στο ποδόσφαιρο! Πληρώνει 30 εκατ. λίρες λένε στην Τουρκία

Ο γνωστός Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, είναι έτοιμος να δώσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσει κορυφαία ποδοσφαιρική ομάδα στην Αγγλία και να κάνει «την τουρκική σημαία να κυματίσει κι εκεί».

Νέα «βόμβα» ετοιμάζει ο Ατζούν Ιλιτζαλί στο ποδόσφαιρο! Πληρώνει 30 εκατ. λίρες λένε στην Τουρκία
1'

Επεκτείνει τις δραστηριότητές του ο Ατζούν Ιλιτζαλί, γνωστός στην Ελλάδα από την παραγωγή του Survivor. Ο Τούρκος επιχειρηματίας, που ήδη δραστηριοποιείται στον χώρο του ποδοσφαίρου καθώς είναι ιδιοκτήτης της Φορτούνα Σιτάρντ στην Ολλανδία ενώ είναι γνωστό ότι είναι οπαδός της Φενέρμπαχτσε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία, ο Ατζούν έχει προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις για να αγοράσει ακόμα μια ομάδα ποδοσφαίρου, αυτή τη φορά στην Αγγλία. Ο λόγος για τη Χαλ, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είναι σε συζητήσεις με τον Αιγύπτιο επιχειρηματία, Άσεμ Άλαμ, ιδιοκτήτη της ομάδας, έτσι ώστε να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Το ρεπορτάζ της Cumhuriyet αναφέρει πως ο Ατζούν είναι διατεθειμένος να καταβάλει ακόμα και 30 εκατ. λίρες για να πάρει τη Χαλ και μάλιστα εμφανίζεται να δηλώνει πως «θέλω να κυματίσω τη σημαία της Τουρκίας στην Αγγλία. Ελπίζω στο μέλλον η Χαλ να αποτελείται από Τούρκους προπονητές, και παίκτες στο μέλλον. Θέλω να φτιάξω μια ομάδα που θα κάνει… θόρυβο».

Η Χαλ αγωνίζεται στην Championship της Αγγλίας και πληροφορίες αναφέρουν ότι αν καταφέρει να προβιβαστεί στην Premier League, ο Ατζούν θα καταβάλει επιπλέον 20 εκατ. λίρες!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

LIVE BLOG: Η Ελλάδα αποχαιρετά την Φώφη Γεννηματά

Φώφη Γεννηματά: Συγκλόνισαν όλη την Ελλάδα οι επικήδειοι των παιδιών της - «Αντίο μαμά...»

Συγκλόνισε ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά στην κηδεία: «Λύγισε» και αγκάλιασε το φέρετρο

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή