Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Πριν και μετά το Survivor – Η μεγάλη αλλαγή που έκανε

Survivor: Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποκάλυψε τη μεγάλη αλλαγή που έκανε επάνω της λίγο πριν ενταχθεί στο ριάλιτι επιβίωσης της περσινής σεζόν.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Η αποκάλυψη της παίκτριας του περσινού Survivor.
Instagram
1'

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν μια από τις πρωταγωνίστριες του περσινού Survivor. Τόσο για τις αγωνιστικές της επιδόσεις, όσο και για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη. Ο μετέπειτα νικητής υπήρξε σύντροφός της, με την ίδια να ισχυρίζεται πως έχουν χωρίσει όταν μπήκε στο παιχνίδι. Η είσοδος του Σάκη Κατσούλη άλλαξε τις ισορροπίες και για την ίδια τη Μαριαλένα, η οποία, όμως, έφτασε ως την τελική τριάδα του παιχνιδιού.

Εν τέλει, οι δυο τους είναι πλέον ζευγάρι και το δηλώνουν ανοικτά. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ωστόσο, παραδέχθηκε κάτι που αρκετοί είχαν παρατηρήσει βλέποντας το Survivor αλλά και τη μετέπειτα εικόνα της. Την αλλαγή που είχε κάνει επάνω της, προχωρώντας σε μια μίνιεπέμβαση.

«Είχα κάνει τατού στα χείλη μου για να φαίνονται βαμμένα. Εντάξει αυτό φεύγει σε έξι μήνες. Περίγραμμα και χρώμα είχα βάλει» αποκάλυψε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άγριος καβγάς στο Survivor: «Σε ποιον λες σκάσε ρε; Σκάσε να πεις στον πατέρα σου» (vids)

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή