Survivor Spoiler: «Αν αποχωρήσει σήμερα η Μυριέλλα η ομάδα των 4 θα αισθανθεί δυνατή»

Survivor Spoiler: Η φαγωμάρα στους Διάσημους συνεχίζεται λίγο πριν την σημερινή αποχώρηση
Survivor Spoiler: Η φαγωμάρα στους Διάσημους συνεχίζεται λίγο πριν την σημερινή αποχώρηση
Instagram
2'

Τεντωμένα παραμένουν τα νεύρα στους Διάσημους καθώς σήμερα θα πρέπει να αποχωριστούν άλλον έναν παίχτη τους αφού υποψήφιοι για να αναχωρήσουν από τον Άγιο Δομίνικο είναι ο Σάκης Αρσενίου, η Ναυσικά και η Μυριέλλα Κουρέντη.

Οι Κόκκινοι, μάλιστα, προετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα κάνοντας σενάρια για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα από την Πέμπτη και μετά.

«Αν σήμερα θα αποχωρήσει η Μυριέλλα, η ομάδα των 4 θα αισθανθεί δύναμη. Είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσει να προσεγγίσει κάποια κοπέλα ή και εμένα τον ίδιο» ακούγεται να λέει ο Τάκης ο μισθοφόρος.

«Κατάλαβα ότι η Μυριέλλα άλλαξε στρατόπεδο για λόγους δικούς της που δεν με νοιάζει» ακούγεται να λέει από την πλευρά του ο Σάκης Αρσενίου.

Η Μυριέλλα Κουρέντη από την πλευρά της σχολιάζει «αν φτάσει κανείς στην τελική ευθεία για τον τελικό μάχεσαι μόνος σου για σένα».

Survivor spoiler 23/1: «Κλείδωσε» η αποχώρηση

Το τηλεοπτικό κοινό, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχει επιλέξει το πρόσωπο εκείνο που θα αναχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και θα ολοκληρώσει την παρουσία του στο φετινό Survivor.

Τα spoiler θέλουν, λοιπόν, από το Survivor να αποχωρεί ο Σάκης Αρσενίου δεδομένου ότι από τη μια είναι μόλις δύο εβδομάδες στο νησί και αφετέρου έχει καταφέρει στο διάστημα αυτό να πρωταγωνιστήσει σε καβγάδες και εντάσεις με συμπαίχτες και αντιπάλους

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Η κραυγή της Κάτιας Ταραμπάνκο «λύγισε» τον Άγιο Δομίνικο

Survivor: «Λύγισε» ο Απόστολος Ρουβάς – Η δημόσια συγγνώμη στον πατέρα του (video)