Survivor Spoiler 28/2: Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor Spoiler 28/2: Ποιον παίκτη θα βγάλει στον… τάκο ο Απόστολος Ρουβάς;

Survivor Spoiler 28/2: Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση
Ποιον παίκτη θα βγάλει στον… τάκο ο Απόστολος Ρουβάς;
Instagram: survivorgreece
2'

Αρχίζουμε να ξετυλίγουμε το «κουβάρι» των 4 υποψηφιοτήτων για αποχώρηση, ενόψει της αποψινής ψηφοφορίας.

Ήδη, γνωρίζουμε την πρώτη υποψήφια για αποχώρηση από την πλευρά των Διασήμων. Δεν είναι άλλη από την Βρισηίδα, η οποία εξελέγη από τους συμπαίκτες της στην ψηφοφορία της Κυριακής (27/2), μετα την ήττα των Διασήμων από τους Μαχητές, στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία.

Μένει τώρα να αποκαλύψουμε τον δεύτερο υποψήφιο από την ομάδα των Διασήμων και πιο συγκεκριμένα τον παίκτη που θα βγάλει στον... τάκο ο Απόστολος Ρουβάς, ως κάτοχος του κολιέ ασυλίας.

Η παίκτρια που θα ψηφίσει ο τηλεοπτικός μάγειρας, είναι η Μυριέλλα Κουρεντή. Για άλλη μια φορά η παίκτρια των Διασήμων θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Δεν μας κάνει βέβαια έκπληξη, καθώς πολλοί από τους συμπαίκτες της τα έχουν βάλει μαζί της και αφού δεν βγήκε χθες από τη ψηφοφορία, αυτό θα γίνει σήμερα από τον Απόστολο.

Survivor Spoiler 28/2: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα

Διεξαγωγή αγωνίσματος για τη δεύτερη ασυλία με τους Διάσημους στα... σχοινιά, κυριολεκτικά, να μην έχουν πολυτέλεια όχι μόνο για νέα ήττα, αλλά ούτε και για νέα απώλεια παίκτη.

Άρα, η νίκη για τους Κόκκινους μοιάζει με μονόδρομο, ώστε να πάμε σε ψηφοφορία 4 παικτών, 2 από κάθε ομάδα και να επιλέξει το τηλεοπτικό κοινό να στείλει πίσω στην Ελλάδα υποψήφιο από την ομάδα των Μαχητών.

Θα καταφέρουν, λοιπόν, οι Διάσημοι να κάνουν την ανατροπή και να γυρίσουν υπέρ τους το μομέντουμ; Θα πάρουν τη νίκη στο αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία απόψε;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dokari.gr, η απάντηση είναι «ναι». Οι Διάσημοι σήμερα κατακτούν τη δεύτερη ασυλία και στέλνουν ως ηττημένους τους Μαχητές στο Συμβούλιο του Νησιού για να αναδείξουν κι εκείνοι με τη σειρά τους 2 υποψηφίους για αποχώρηση.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Χαμός στους Διάσημους – Η «κωλοτούμπα» και ο πρώτος υποψήφιος (videos)

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή