Νέα σχολική χρονιά: Βρες σχολικές τσάντες, τετράδια, στυλό και πολλά άλλα

Το σχολείο ξεκίνησε, είσαι έτοιμος για αυτό;

Νέα σχολική χρονιά: Βρες σχολικές τσάντες, τετράδια, στυλό και πολλά άλλα
4'

Το φθινόπωρο ήρθε, και αυτό σημαίνει ότι... ναι, ήρθε η ώρα να πάρεις την σχολική σου τσάντα και να μπεις στη ρουτίνα του σχολείου! Αλλά μην αγχώνεσαι, έχω την απόλυτη λίστα με όλα τα απαραίτητα σχολικά είδη για να κάνεις την επιστροφή στις τάξεις πιο smooth (και fun) από ποτέ. Εδώ θα μάθεις όχι μόνο τι χρειάζεσαι, αλλά και γιατί κάθε αντικείμενο είναι το μαγικό σου εργαλείο για να βγάλεις τη χρονιά… ζωντανός (ή τουλάχιστον λιγότερο κουρασμένος).
Έλα να σου δείξουμε πως μπορείς να οργανωθείς και να μην σου λείπει τίποτα για τη νέα σχολική χρονιά που ξεκινάει και θα είναι συναρπαστική!

grafiki-ili1.jpg

Τετράδια
Ναι, αυτά τα χαριτωμένα βιβλιαράκια που γεμίζουν με σημειώσεις και χαζά σχέδια στις άκρες των σελίδων. Κάθε μάθημα έχει το δικό του, αν δεν θέλεις να δημιουργήσεις το απόλυτο χάος και να τα έχεις όλα σε ένα. Τα τετράδια είναι οι καλύτεροι φίλοι σου, ειδικά όταν πρέπει να κρατήσεις σημειώσεις (ή να προσποιηθείς ότι το κάνεις).

Στυλό
Ένα μόνο δεν αρκεί. Χρειάζεσαι ένα μπλε, ένα μαύρο, κι ένα κόκκινο (για να κάνεις τα δικά σου λάθη να φαίνονται "σημαντικά"). Αλλά καλύτερα πάρε και μερικά παραπάνω, γιατί ξέρουμε όλοι τι γίνεται: δανείζεις ένα σε φίλο, το χάνεις, και μετά καταλήγεις να γράφεις με ό,τι βρίσκεις μπροστά σου. Πάντα να έχεις backup – τα στυλό έχουν την τάση να εξαφανίζονται πιο γρήγορα κι από τις δικαιολογίες για την καθυστερημένη εργασία.

Μολύβια & Γόμες
Η ασφαλής επιλογή. Το μολύβι είναι σαν το undo button της σχολικής ζωής. Δεν ξέρεις αν το αποτέλεσμα του τεστ είναι σωστό; Γράψε το με μολύβι! Και η γόμα, φυσικά, είναι το εργαλείο για να εξαφανίσεις όλα τα λάθη σαν να μην υπήρξαν ποτέ!

Κασετίνα
Εδώ μπαίνει όλη η μαγεία. Η κασετίνα σου είναι σαν την τσάντα της Mary Poppins – από μέσα μπορεί να βγει ο,τιδήποτε! Στυλό, μολύβια, post-it, πιθανώς και ένα κομμάτι από το κολατσιό σου! Όσο κι αν την οργανώνεις στην αρχή, μέχρι το τέλος της χρονιάς θα μοιάζει με χαώδη ζούγκλα. Αλλά ξέρεις κάτι; Αυτή η κασετίνα είναι το safe zone σου μέσα στο χάος του σχολείου!

grafiki-ili2.jpg

Υπογραμμιστές
Ποιος είπε ότι το διάβασμα πρέπει να είναι βαρετό; Οι υπογραμμιστές είναι το μυστικό σου όπλο για να κάνεις τα βιβλία σου πιο χρωματιστά και ενδιαφέροντα. Κάθε φορά που βλέπεις κάτι σημαντικό (ή κάτι που νομίζεις ότι είναι σημαντικό), ένα γρήγορο swipe με τον υπογραμμιστή κάνει τα μαθήματα να φαίνονται πιο... διασκεδαστικά. Και με λίγο χρώμα, όλα είναι πιο ευχάριστα, σωστά;

Ντοσιέ & Φάκελοι
Οργάνωση level expert! Όταν έχεις εκατό φύλλα σημειώσεων που κυκλοφορούν ελεύθερα, το ντοσιέ είναι το σπίτι τους. Χωράει τα πάντα, από τεστ μέχρι εργασίες και κρυφές ζωγραφιές που έκανες όταν βαριόσουν. Και φυσικά, αν δεν θες να πετάξεις τα πάντα στον αέρα όταν ψάχνεις εκείνο το ένα χαρτί, οι φάκελοι είναι η λύση. Για να μην γίνεις εσύ και το backpack σου μια κινητή ανακύκλωση χαρτιού.

grafiki-ili3.jpg

Χάρακες & Διαβήτες
Ναι, ο διαβήτης και ο χάρακας μπορεί να μοιάζουν με αρχαία εργαλεία βασανιστηρίων, αλλά στην πραγματικότητα είναι οι ήρωες των μαθηματικών. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστείς να φτιάξεις τον τέλειο κύκλο ή την πιο ίσια γραμμή στον κόσμο. Και αν δεν είσαι των μαθηματικών, τουλάχιστον μπορείς να χρησιμοποιήσεις το χάρακα για να ευθυγραμμίσεις τις σημειώσεις σου.

Σχολική τσάντα
Το απόλυτο must-have. Η τσάντα σου είναι ο αληθινός σου σύμμαχος. Εκεί βάζεις τα πάντα – βιβλία, σνακ, κασετίνες, πιθανώς και τον αδερφό σου αν χωρούσε. Η καλή σχολική τσάντα πρέπει να είναι ανθεκτική, γιατί θα χρειαστεί να κουβαλήσει έναν μικρό «πύργο» βιβλίων, και να σε ακολουθεί παντού χωρίς να διαμαρτύρεται.
Και να θυμάσαι ότι όλα αυτά τα σχολικά είδη δεν είναι απλά εργαλεία. Είναι οι ήρωες της καθημερινότητάς σου, που θα σε βοηθήσουν να περάσεις τη χρονιά πιο οργανωμένα, με λίγο περισσότερο χρώμα και, φυσικά, με περισσότερο χαμόγελο! Καλή σχολική χρονιά και... μην ξεχάσεις να πάρεις και λίγο κουράγιο μαζί σου, θα το χρειαστείς.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή