Ρούλα Πισπιρίγκου: «Να μην αντιμετωπιστεί σαν ψυχωτικός ασθενής - Τα είχε 400» (vid)

Η ψυχολόγος Ναταλί Βέλτση, μίλησε σήμερα (2/4) στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού - «Καλύτερα Δε Γίνεται», για την 33χρονη κατηγορούμενη

Ρούλα Πισπιρίγκου
Η ψυχολόγος - Νευροψυχολόγος Νάταλι Βέλτση μιλά για την Ρούλα Πισπιρίγκου
ALPHATV
1'

«Η κατηγορούμενη έδειχνε ένας άνθρωπος που μπορούσε να χειριστεί τα πάντα», ανέφερε η Ψυχολόγος - Νευροψυχολόγος Νάταλι Βέλτση, καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, για την προσωπικότητα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όπως διευκρίνισε αρχικά η παρουσιάστρια, είχε αμβισβητηθεί η ιδιότητά της Νάταλις Βέλτση ως ψυχολόγου, όταν μίλησε για την 33χρονη κατηγορούμενη και δήλωσε πως δεν θα πρέπει να αντιμετωπιστεί σαν ψυχωτικός ασθενής.

Η ίδια διευκρινίζει: «Ψυχωτικός ασθενής, δηλαδή σαν ένας ασθενής που λόγω της ασθένειάς του, δεν ξέρει τι κάνει. Άτομα που έχουν διαταραχές ή σχιζοφρένεια ή διπολική διαταραχή, δεν ξέρουν τι κάνουν και πολύ συχνά επιτίθενται αμυνόμενοι».

Αναφερόμενη στη Ρούλα Πισπιρίγκου η ψυχολόγος τόνισε: «Η όλη συμπεριφορά της, δηλαδή βλέπουμε έναν άνθρωπο που ήλεγχε τα πάντα, προσπαθούσε να χειριστεί τα πάντα, γύρευε καταστάσεις. Άρα ξέρω πολύ καλά τι κάνω, τα έχω 400

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στην Πάτρα: «Ο Μάνος ήταν μπροστά στις κρίσεις της Τζωρτζίνας», λέει η αδελφή της Ρούλας

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
11:04ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Έρχεται το WiFi στο Μετρό