Survivor: Τεράστια ανατροπή στο παιχνίδι – Η ανακοίνωση του Λιανού που προβλημάτισε τους παίκτες

Survivor: Αλλάζουν και πάλι οι κανόνες στο ριάλιτι επιβίωσης – Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού πριν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας

Survivor: Τεράστια ανατροπή στο παιχνίδι – Η ανακοίνωση του Λιανού που προβλημάτισε τους παίκτες
Glomex
2'

Τι κι αν άλλαξαν οι ομάδες στο Survivor και οι «μπλε» αναγκάστηκαν να αποχωριστούν τη βάσει στατιστικών καλύτερη παίκτριά τους, Σταυρούλα, αυτό δεν φαίνεται να τους έχει πτοήσει μέχρι στιγμής στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων. Μετά τη νίκη τους στο έπαθλο φαγητού κατάφεραν να κερδίσουν και την πρώτη από τις τρεις ασυλίες τη εβδομάδας.

Και λέμε τρεις γιατί πριν το αγώνισμα της πρώτης ασυλίας, ο Γιώργος Λιανός προχώρησε σε μία ανακοίνωσε που προβλημάτισε τους παίκτες. Στο εξής οι ομάδες δε θα δίνουν αγώνες ατομικής ασυλίας, ενώ θα υπάρχουν τρεις αγώνες ασυλίας και όχι δύο.

Έτσι μετά τη νίκη των «μπλε», οι «κόκκινοι» προσήλθαν στο Συμβούλιο του Νησιού με την υποχρέωση να υποδείξουν έναν συμπαίκτη τους ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο παίκτης αυτός ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας που κάθεται σε αυτή τη θέση για 10η φορά!

Survivor: Στα μαχαίρια ξανά Ασημίνα και Σταυρούλα - Δεν λένε να μονιάσουν

Μεγάλος καυγάς ξέσπασε στον Άγιο Δομίνικο ανάμεσα σε Σταυρούλα και Ασημίνα με αφορμή φράση της τελευταίας ότι η παίκτρια των «κόκκινων» στο Survivor είναι υπερεκτιμημένη.

Η Σταυρούλα δεν πήρε καθόλου καλά την «επίθεση» αυτή προς το πρόσωπό της, που της μετέφερε ο Νίκος και με την ευκαιρία του καυγά του Σπύρου με τον Άρη, βρήκε την ευκαιρία να ζητήσει τα ρέστα από το «βουνό» της μπλε ομάδας.

Οι δύο παίκτριες, γνωρίζονται ήδη πριν από τη συμμετοχή τους στο Survivor, πράγμα που έγινε γνωστό από την πρώτη μέρα της εισόδου της Σταυρούλας στο παιχνίδι.

Αντί όμως η γνωριμία του αυτή να συμβάλλει στο να δημιουργήσουν γρήγορα ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους και να τονώσουν περισσότερο τη μεταξύ τους σχέση, αντ' αυτού βρέθηκαν τσακωμένες για ένα story της Σταυρούλας, το οποίο ήταν προσβλητικό για την Ασημίνα.

Παρόλα αυτά, όντας συμπαίκτριες σε ομάδες κατάφεραν να ξεπεράσουν αυτή τη διαμάχη και να κάνουν παρέα. Ωστόσο πολύ συχνά και με την πρώτη ευκαιρία έρχονται σε ρήξη, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι η σχέση τους όπως γενικότερα οι σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες, δεν είναι πάντα τόσο θερμές όσο φαίνονται, ανάλογα με τους σκοπούς που εξυπηρετούν.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή