Survivor: Η οργή της Ασημίνας και το ντέρμπι με τους τέσσερις υποψήφιους (video)

Survivor: Μια διαφορετική εβδομάδα παρακολουθούν οι τηλεθεατές του Survivor, καθώς το παιχνίδι έχει γίνει ατομικό, όσον αφορά τη διεκδίκηση της ασυλίας.

Survivor: «Απασφάλισε» ο Μαρτίκας κατά της Ασημίνας (vid)
Glomex
3'

Κατά της Ασημίνας Χατζηανδρέου στράφηκε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor και για το γεγονός πώς αντέδρασε με την υποψηφιότητά της.

«Είχε τρελαθεί για το αν θα βγει υποψήφια. Γιατί να μην βγει; Αγωνιστικά είναι η δεύτερη χειρότερη μετά από εμένα. Η συμπεριφορά της είναι από τις πιο πονηρές και κακές, που έχουν παρουσιαστεί φέτος στο Survivor. Συμπεριφέρεται με το χειρότερο τρόπο στον οποιονδήποτε χωρίς κανένα δισταγμό μόνο και μόνο για να ξεφύγει η ίδια από την κακιά συγκυρία που δεν την ευνοεί. Αυτό το κάνει από την πρώτη εβδομάδα.
Ασημίνα μου το Survivor είναι ένα παιχνίδι ζωής που μέσα από αυτό μαθαίνεις να συμπεριφέρεσαι καλύτερα… Αν δεν έχεις διδαχθεί πως κάποιος στέκεται απέναντι σε άλλους, δεν νομίζω ότι θα σου δοθεί ευκαιρία για να το μάθεις… Στέκεσαι φοβισμένη απέναντι στην υποψηφιότητά σου και στην κρίση του κόσμου. Γιατί; Νιώθεις ότι δεν έχεις κάνει κάτι σωστά; Ότι ο κόσμος έχει απογοητευτεί από τη συμπεριφορά σου; Αν νιώθεις καλά με τη συνείδησή σου, δεν ξέρω γιατί φοβάσαι. Θα μας απαντήσει ο κόσμος σε λίγες ημέρες» σημείωσε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Από την πλευρά της, η Ασημίνα Χατζηανδρέου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πλέον δεν έχω να πω τίποτα με τον Σπύρο, είναι ένας ψεύτης. Κάθε μέρα λέει κάτι άλλο και είναι όπου φυσάει ο άνεμος. Μια πάει προς την μεριά του Τάλα, μία προς τον Στάθη, μια προς τη δική μου. Είναι έτσι δεν θα αλλάξει και επειδή όταν μιλάω μαζί του χαλιέμαι έκλεισε τα αυτιά μου και δεν τον ακούω ξανά».

Σε άλλο σημείο η Ασημίνα Χατζηανδρέου πρόσθεσε: «Όσοι έχουμε μείνει, κοιτά να φάει ο ένας τον άλλον. Οπότε νομίζω ότι η χθεσινή ψηφοφορία ήταν ξεκάθαρα για να φύγω από το παιχνίδι. Για να με βγάλουν απέναντι στον Σπύρο και να με διώξουν για να μην έχουν κάποιον απέναντί τους με βάση τη δημοτικότητα, την αγωνιστικότητα κ.λ.π. Ήταν τελείως στρατηγική για να με διώξουν γιατί ο Σπύρος έχει διώξει πάρα πολλούς»

Νέο αγώνισμα ατομικής ασυλίας

Πριν τον 3ο αγώνα ατομικής ασυλίας ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Σταυρούλα δεν θα αγωνιστεί γιατί ταλαιπωρείται από μία ίωση και έτσι έπρεπε να βρεθεί στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί σε ποια ακριβώς κατάσταση βρίσκεται η υγεία της. Εκτός στίβου μάχης θα έμενε και ο Άρης Σοϊλέδης που είχε κατακτήσει τις δυο προηγούμενες ασυλίες και είχε αποκτήσει… μαξιλάρι ασφαλείας.

Νικήτρια και αυτή που κέρδισε την ασυλία, αναδείχθηκε η Μαίη.

Μετά το τέλος του αγώνα υπήρξαν υπόνοιες από τον Νίκο Γιάννη πως η Μαίη θέλησε να δώσει το παιχνίδι στον φίλο της τον Τάλα.

Αυτό προκάλεσε αντιδράσεις τόσο από τους δυο παίκτες που κατηγορήθηκαν, όσο και από τον Άρη Σοϊλέδη.

Το συμβούλιο και οι υποψήφιοι

Στο πρώτο συμβούλιο του Νησιού, στον τάκο είχε βρεθεί ο Σπύρος Μαρτίκας. Στο δεύτερο συμβούλιο, οι παίκτες ψήφισαν την Ασημίνα Χατζηανδρέου ως δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση, η οποία ναι μεν το περίμενε αλλά από την άλλη έδειξε πως φοβάται να αντιμετωπίσει τον Σπύρο, που έχει βγει υποψήφιος για έντεκα φορές.

Στο χθεσινό, τρίτο συμβούλιο προέκυψαν άλλοι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor κι αυτοί ήταν ο Γιώργος Ταλάντσεβ και ο Στάθης Σχίζας που ισοβάθμισαν.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα