Survivor All Star - Επεισόδια: Προειδοποίηση Ατζούν στους παίκτες

Μία ημέρα πριν από την πρεμιέρα του Survivor All Star τα spoiler δίνουν και παίρνουν

Survivor All Star - Επεισόδια: Προειδοποίηση Ατζούν στους παίκτες
Μία ημέρα πριν από την πρεμιέρα του Survivor All Star τα spoiler δίνουν και παίρνουν
2'

Το Survivor All Star κάνει πρεμιέρα την Κυριακή, 8 Ιανουαρίου, με αρκετούς από τους πιο γνωστούς παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης των προηγούμενων ετών να έχουν επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Μία ημέρα πριν από την πρεμιέρα του Survivor All Star τα spoiler δίνουν και παίρνουν και σύμφωνα με την εκπομπή «Γεια σου», αύριο, στην πρεμιέρα του Survivor θα δούμε τους παίκτες να φτάνουν στον Άγιο Δομίνικο και να απολαμβάνουν ένα μεγαλοπρεπές δείπνο. Στη συνέχεια οι παίκτες του Survivor θα χωριστούν σε ομάδες και θα έχουμε αγώνισμα επάθλου και αγώνισμα ασυλίας.

Η μεγάλη έκπληξη είναι ότι από την πρώτη μέρα θα έχουμε τον πρώτο υποψήφιο της εβδομάδας.

Survivor All Star: Τα επόμενα επεισόδια μετά την πρεμιέρα

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (9 Ιανουαρίου) θα παρακολουθήσουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, αλλά και το συμβούλιο για τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (10 Ιανουαρίου) θα παρακολουθήσουμε τον τρίτο αγώνα ασυλίας, το συμβούλιο για τον τρίτο υποψήφιο, ενώ θα ανοίξουν και οι τηλεφωνικές γραμμές.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει δώσει δύο προειδοποιήσεις στους παίκτες του Survivor All Star, πριν ταξιδέψουν για τον Άγιο Δομίνικο. Πρώτον αν βρεθεί κάποιος με κινητό πάνω του και κάνει χρήση, θα αποχωρεί άμεσα από το παιχνίδι. Δεύτερον, ο Τούρκος παραγωγός προειδοποίησε ότι θα είναι το σκληρότερο αγωνιστικά παιχνίδι. Αυτό έφερε μια αναστάτωση στον Περικλή Κονδυλάτο.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Ο λόγος που δεν πήγε ο Γιάννης Σπαλιάρας

Survivor All Star: Πώς χωρίζονται οι δύο ομάδες - Τα spoiler

Λιανός στο Newsbomb.gr: «Μην εμπιστεύεσαι κανέναν στο φετινό Survivor»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή