Survivor All Star Spoiler: Πόσα λεφτά θα πάρει ο παίκτης που αποχωρεί απόψε

Μία ακόμη αποχώρηση του Survivor All Star συνοδεύεται με πολλές χιλιάδες ευρώ
2'

Τα βράδια της Πέμπτης, πλέον, είναι άμεσα συνδεδεμένα με τις τηλεοπτικές αποχωρήσεις του «Survivor All Star» στον ΣΚΑΪ. Αν και στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε την προσαρμογή των νέων παικτών να μην γίνεται με ομαλό τρόπο και τις εντάσεις να συνεχίζονται, το βλέμμα στρέφεται αλλού.

Από τη μία, ο τελευταίος αγώνας επάθλου της εβδομάδας απαιτεί συνεργασία και μία ομάδα μόνο θα κερδίσει, από την άλλη Κόκκινοι και Μπλε οδηγούνται στο συμβούλιο του νησιού για να δουν ένα συμπαίκτη τους να αποχωρεί.

Κώστας Παπαδόπουλος, Μελίνα Μεταξά, Γιώργος Κόρομι, Αφροδίτη Σκαφίδα, έχουν διεκδικήσει την ψήφο του κοινού αλλά ένας θα πάρει το εισιτήριο της επιστροφής. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν από χθες, ο ζαχαροπλάστης του ριάλιτι επιβίωσης είναι αυτός που φεύγει.

Ο ίδιος είχε παραδεχτεί ότι μπήκε στον all star κύκλο για τα παιδιά του και για να μαζέψει χρήματα, κάτι που τελικά κατάφερε. Ο Κώστας θα αποχωρήσει με 35.000 ευρώ, ένα πολύ καλό ποσό.

Ο παίκτης, πάντως, ίσως ανακουφιστεί με την αποχώρησή του καθώς το τελευταίο διάστημα είχε πιεστεί πολύ. «Έχω κουραστεί πια. Αφήνω την μπαντάνα εδώ, όπως είχε κάνει παλιά και η Ελευθερία. Είμαι μέλος της ομάδας αλλά άμα η ομάδα δεν με στηρίζει και δεν με πιστεύει, δεν χρειάζεται», τόνισε ο Κώστας Παπαδόπουλος πριν από λίγα επεισόδια αφήνοντας ενοχλημένος στην άκρη την μπαντάνα του.

«Είμαι στεναχωρημένος τις τελευταίες ημέρες εβδομάδες, αλλά δεν θα πάψω να αγωνίζομαι για την ομάδα, πώς να το πω θα αγωνίζομαι, θα προσφέρω για την ομάδα μου. Αγωνίζομαι για το φαγητό μου για την ασυλία μου, θα μείνω εδώ, αλλά από τον κόσμο. Όπως φαίνεται όσο και να αγωνίζομαι η ομάδα θα με ψηφίζει…. Την προηγούμενη βδομάδα που με είπαν ψεύτη, με είπαν γλείφτη, πάλι δεν πήρε κάποιος θέση σε αυτό», είχε προσθέσει.

Διαβάστε επίσης:

Ρεσιτάλ «Βάνιας»: Ντύθηκε «Μπισμπίκης» και χόρεψε ζεϊμπέκικο στο «Καλό Μεσημεράκι»

Survivor Αll Star: Ένα νέο θα ταράξει τα νερά της Καραϊβικής

Survivor All Star Spoiler 23/2: Ο σκληρός στίβος μάχης και η αποχώρηση που θα «παγώσει» τους πάντες