Survivor All Star Spoiler (7/3): Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία – Ποιος θα αποχωρήσει

Survivor All Star Spoiler: Τελευταίο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα, με εντάσεις και νέο επεισοδιακό συμβούλιο.

Survivor All Star Spoiler (7/3): Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία – Ποιος θα αποχωρήσει
ΣΚΑΪ
1'

Ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε από το Survivor All Star αλλά κάποιοι δεν τον ξεχνούν! Οι κρυφές συζητήσεις συνεχίζονται και όσο πλησιάζει η τρίτη ασυλία κανείς δε νιώθει ασφαλής.

Οι Μαχητές έχουν την ευκαιρία με μία νίκη να φέρουν τους Διάσημους στα όριά τους. Θα καταφέρουν να κερδίσουν και να βγει άλλος ένας Κόκκινος υποψήφιος ή θα χάσουν και τα προβλήματα θα κάνουν την εμφάνιση τους και στη Μπλε παραλία;

Μήπως όμως υπάρχουν ήδη προβλήματα και εκεί;

Η απάντηση είναι πως και στους Μαχητές δεν λείπουν τα προβλήματα. Οι Διάσημοι θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη στο τρίτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας και να στείλουν τους μπλε σε ψηφοφορία στο Συμβούλιο του Νησιού. Σε αυτή, θα αναδειχθεί υποψήφιος ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Έτσι, η τετράδα των υποψηφίων θα αποτελείται από τους Ελευθερία Ελευθερίου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Σπύρο Μαρτίκα και Γιώργο Ασημακόπουλο. Οι τρεις κόκκινοι με τον έναν μπλε θα τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

Οι πρώτες εκτιμήσεις και οι διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο, αναφέρουν πως παίκτρια από την κόκκινη ομάδα θα είναι αυτή που θα αποχωρήσει. Όλα δείχνουν πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θα είναι αυτή που θα ολοκληρώσει σύντομα την παρουσία της στο Survivor All Star

https://www.instagram.com/reel/Cpdz8Q1PQku/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή