Survivor All Star: Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο - Η μεγάλη έκπληξη του Λιανού

Survivor All Star: Ο παρουσιαστής επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη στους παίκτες, που δεν περίμεναν 

Survivor All Star: Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο - Η μεγάλη έκπληξη του Λιανού
2'

Το βράδυ της 8ης Μαρτίου, το «Survivor All Star» θα είναι ξανά ο μεγάλος πρωταγωνιστής της prime time. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός θα «τρελάνει» τους παίκτες με μία μεγάλη έκπληξη.

Συγκεκριμένα, τη στιγμή που έχουν μαζευτεί οι δύο ομάδες για να ξεκινήσει ο αγώνας και πριν αποκαλυφθεί το έπαθλο, ο παρουσιαστής βγάζει ένα μεγάλο μπουκέτο με κόκκινα τριαντάφυλλα για να τα προσφέρει στα κορίτσια με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Όπως βλέπουμε στο αποκλειστικό απόσπασμα που εξασφάλισε το Newsbomb, ο Σάκης Κατσούλης παίρνει το τριαντάφυλλο και το δίνει ο ίδιος στην αγαπημένη του Μαριαλένα αγκαλιάζοντάς την και δίνοντάς της ένα φιλί.

«Ευχαριστούμε που υπάρχετε στη ζωή μας, που μας προσέχετε… Να σας χαιρόμαστε, να μας κάνετε τη ζωή ακόμη πιο όμορφη», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Survivor All Star – Ποια ομάδα κερδίζει

Σύμφωνα με τις διαρροές, οι Μπλε είναι αυτοί που θα καταφέρουν να επιστρέψουν στις νίκες και να πάρουν το έπαθλο επικοινωνίας από τους Κόκκινους. Οι στιγμές που θα ακολουθήσουν θα είναι συγκινητικές, αφού τα μέλη της ομάδας των «Μαχητών» για πρώτη φορά θα επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το ενδιαφέρον όλων, όμως, θα στραφεί και στο Συμβούλιο του Νησιού καθώς εκεί θα ανακοινωθεί μια ακόμα αποχώρηση από το Survivor All Star. Οι υποψήφιοι αυτή την εβδομάδα είναι οι Ελευθερία Ελευθερίου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Σπύρος Μαρτίκας και Γιώργος Ασημακόπουλος. Προφανώς και είναι περισσότερες οι πιθανότητες να αποχωρήσει παίκτης της κόκκινης ομάδας, κάτι που θα συμβεί σύμφωνα με τα spoilers.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έχει ήδη «πακετάρει» και επιστρέφει στην Ελλάδα…

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή