Survivor All Star - Spoiler 12/3: Απειλές για οικειοθελή αποχώρηση

Survivor All Star: Μπαρούτι άρχισε να μυρίζει στο μακρινό Άγιο Δομίνικο με τους διάσημους και τους μαχητές να έχουν «χτυπήσει» κόκκινο λόγω πείνας.

Survivor All Star - Spoiler 12/3: Απειλές για οικειοθελή αποχώρηση
Glomex
2'

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει την Κυριακή 12 Μαρτίου, το βράδυ το Survivor All Star, με τους παίκτες να ρίχνονται στον αγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Κόκκινοι και Μπλε θέλουν να κερδίσουν, προκειμένου να μην βρεθούν στη δύσκολη θέση να βγάλουν κάποιον συμπαίκτη τους στον τάκο.

Ωστόσο κάθε βδομάδα φαίνεται πως προκύπτει και ένα κρούσμα απειλής από παίκτη του Survivor All Star, προς την παραγωγή, για οικειοθελή αποχώρηση. Την περασμένη εβδομάδα ο Στάθης Σχίζας ήταν αυτός που γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Σύμφωνα με Spoilers ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν εκείνος που τον ακολούθησε, απειλώντας την παραγωγή με οικειοθελή αποχώρηση. Τελικά, η πρόθεση του Σπύρου Μαρτίκα παρέμεινε απλώς πρόθεση, δεν έγινε ποτέ απόφαση και η παραγωγή κατάφερε να αποτρέψει μια δεύτερη οικειοθελή αποχώρηση.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας των Μαχητών, στο επεισόδιο της Κυριακής, ο Γιώργος Ασημακόπουλος εξερράγη και έθεσε βέτο στην παραγωγή, μόλις είδε πως ήταν και πάλι υποψήφιος. Κατηγόρησε τους συμπαίκτες του και απείλησε με αποχώρηση.

Σύμφωνα με τις διαρροές από έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο, μέλη της παραγωγής συναντήθηκαν με τον Ασημακόπουλο, τον οποίο κατάφεραν να ηρεμήσουν και να μεταπείσουν, ώστε να μην κάνει πράξη την απειλή του, παραμένοντας στο Survivor All Star.

Τελικά, οι προσπάθειες απέδωσαν καρπούς και σε αυτή τη φάση ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor All Star.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star - Στάθης Σχίζας: Στην Παναγία της Τήνου ο παίκτης του ριάλιτι - «Θέλω να ηρεμήσω»

Survivor All Star: Τα ψέμματα της Ελευθερίου, ο... ανδρισμός του Σπύρου και οι νικητές της ασυλίας

Survivor All Star - Spoiler (12/3): Κλείδωσε! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή