Survivor Βασάλος: «Στολίζει» Ασημακόπουλο και Πρίαμο-«Μην ζητάς τα ρέστα, μόνος σου το προκαλείς»

Survivor All Star: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος «στολίζει» κανονικότατα τον φίλο του από το 2017 αλλά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Survivor Βασάλος: «Στολίζει» Ασημακόπουλο και Πρίαμο-«Μην ζητάς τα ρέστα, μόνος σου το προκαλείς»
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος.
1'

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξέσπασε στο σημερινό επεισόδιο του «Survivor All Star» κατά του Γιώργου Ασημακόπουλου, κατηγορώντας τον για τις παρέες του.

«Ο Ασημακόπουλος εξέφρασε παράπονα, πιέστηκε και ξέσπασε σε κλάματα, είπε ότι δεν έχω παρέες ότι είναι ανθρωποφαγικό το παιχνίδι. Κάτσε ρε φίλε είμαστε 2,5 μήνες δεν έχεις βρει έναν φίλο στους 14 να δεχθείς λίγο να πεις κάτι; Και σήμερα το πρωί τον είδα με τη Μελίνα. Καλά με τη Μελίνα βρήκες; που σε έχει ψηφίσει και έχετε βριστεί, έχετε τσακωθεί. Δεν θα κρίνω εγώ τις παρέες του καθενός αλλά μετά αν ψηφίζεσαι μην ζητάς τα ρέστα, μόνος σου το προκαλείς», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο ίδιος στη συνέχεια έπιασε τον Μάριο Πρίαμο. «Το πρώτο θέμα που αναλύσαμε είναι ο Μάριος και η Ελευθερία. Ο Πρίαμος από την αρχή του παιχνιδιού είχε στην ομάδα του τρεις νικητές οπότε πάντα ένιωθε ότι πρέπει να αποδείξει πράγματα. Φεύγει η Δαλάκα και τώρα έχει μείνει με τον Σάκη και τον Στάθη. Βρήκε την ευκαιρία να πει στην Ελευθερία “μας έκθεσαν”. Δεν του βγήκε όμως γιατί η Ελευθερία τα είπε όλα στο συμβούλιο».

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star - Ελευθερία Ελευθερίου: Μήνυση εις βάρος του Μαρτίκα για συκοφαντική δυσφήμηση

Survivor All Star - Σοϊλέδης: «Περίμενα να μου εξηγήσουν τον λόγο που δεν με κάλεσαν ξανά»

Survivor All Star - Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή