Survivor All Star: Ο Τάκης στήνει ψηφοφορία σε βάρος της Μελίνας

Survivor All Star: Η Τζο αποκάλυψε στην Μελίνα ότι την πλησίασε ο Τάκης.
Ο Τάκης Καραγκούνιας.
Glomex
2'

Ο Τάκης Καραγκούνιας προσπαθεί να πείσει τους συμπαίκτες του να ψηφίσουν τη Μελίνα Μεταξά.

«Έτυχε σήμερα ένα άτομο που δεν θέλω να πω το όνομα και προσπάθησε να με ρωτήσει τι θα ψηφίσω. Προσπάθησε να μου αλλάξει τη γνώμη και να με κατευθύνει αυτός», είπε η Τζο Μαριδάκη στην κάμερα του Survivor All Star.

Η Μελίνα Μεταξά με τη σειρά της είπε: «Και έρχεται ένα πουλάκι και μου λέει ότι ο Τάκης είπε να μην ψηφίσουν τον Αγόρου και να ψηφίσουν εμένα. Και ρωτώ “για ποιο λόγο να το κάνει αυτό;” αφού όταν άρχισαν οι νίκες να έρχονται ερχόταν και μου έλεγε “είσαι πολύ καλή και θα πάς μπροστά”. Τον ρώτησα “γιατί το κάνει αυτό” και προσπάθησε να τα αλλάξει όλα. Οπότε δεν θα ασχοληθώ με τον Τάκη, ας κάνει ότι θέλει».

Ηλίας Μπόγδανος: «Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν αποδέχεται την ψήφο του»

Την ίδια ώρα ο Ηλίας Μπόγδανος έχει εκνευριστεί με τη συμπεριφορά των συμπαικτών του στο Survivor All Star. Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, ο τραγουδιστής εστίασε στον χαρακτήρα του Γιώργου Ασημακόπουλου και δήλωσε πως κατά τη γνώμη του, οι προσπάθειες να προκαλέσει κάθε φορά εντάσεις, οφείλεται στο γεγονός ότι προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις.

«Το κλίμα της ομάδας μετά τις τρεις χθεσινές υποψηφιότητες, είναι λίγο πολύ περίεργο, αλλά ήταν ήδη περίεργο από την πρώτη. Όταν ψηφίστηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος έδειξε ότι δεν το αποδέχεται, άσχετα που λέει ότι αποδέχεται τις ψήφους της ομάδας», δήλωσε αρχικά.

«Αποδοχή είναι αυτό που έκανε η Τζο και ο Κωνσταντίνος. Για μένα. Φαίνεται πως κάποιοι άνθρωποι περιμένουν στη γωνία, για να δημιουργήσουν εντυπώσεις, εντάσεις. Αυτό είναι το Survivor, είναι δύσκολο, οκ. Είναι ένας φαύλος κύκλος, όταν κερδίζεις, είναι καλά, φαινομενικά καλά, όποτε χάνεις κάτι φταίει, είναι όλοι απέναντί σου και θέλουν το κακό σου», συμπλήρωσε.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor all star - Χριστίνα Κεφαλά: Αποκαλύπτει πόσα κιλά πήρε μετά την αποχώρησή της

Survivor All Star - Βασάλος: «Ο Παναγιώτης είναι αγνώμων και αχάριστος»

Survivor All Star: Σπύρος Μαρτίκας κατά Καραγκούνια – «Τάκη μου πότε έγινα πελάτης σου;»