Survivor All Star Spoiler: Η Σταυρούλα Χρυσαειδή σε ρόλο πυροσβέστη

Στο Survivor All Star νέος γύρος κόντρας ξεκινάει ανάμεσα σε Νίκο Μπάρτζη και Σπύρο Μαρτίκα με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να παρεμβαίνει

Survivor All Star Spoiler: Η Σταυρούλα Χρυσαειδή σε ρόλο πυροσβέστη
1'

Ένα ακόμα εκρηκτικό Συμβούλιο του Νησιού παρακολούθησαν το βράδυ της Κυριακής οι τηλεθεατές του Survivor All Star!

Οι δύο ομάδες άλλαξαν και πάλι μετά τις μετακινήσεις των Διασήμων στους Μαχητές και τη ψηφοφορία των πρώτων στο Συμβούλιο του Νησιού.

Οι Μπλε μετά από καιρό έφεραν νίκη ενώ οι Κόκκινοι έχασαν και έβγαλαν στον τάκο τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του και στο στόχαστρό του μπήκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Στο νέο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο της Μεγάλης Δευτέρας βλέπουμε ότι ο Καραγκούνιας συνεχίζει να απορεί για τη ψήφο του και εκφράζει τη δυσαρέσκειά του στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μετά το αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία, οι παίκτες οδηγούνται σε ένα ακόμα Συμβούλιο του Νησιού και εκεί ξεσπάει μια νέα κόντρα...

Ο Νίκος Μπάρτζης εκνευρίζεται με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον κατηγορεί ότι τον ειρωνεύτηκε, ενώ ο φαρμακοποιός το αρνείται κατηγορηματικά κάνοντας επίθεση στον παίκτη. Η Σταυρούλα Χρυσαείδη αναλαμβάνει ρόλο πυροσβέστη και παρεμβαίνει υποστηρίζοντας τον Νίκο Μπάρτζη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή